Alte știri din fotbal
Mircea Lucescu, internat la spital: „Sunt sub supravegherea medicilor, sper să mă refac repede”
2
Dinamo are un plan uriaș pentru Cătălin Cîrjan: „Top 3 din Olanda sau Belgia”
0
Directorul sportiv de la Dinamo anunță: „Ne-am strâns mâna, cifra pentru următorii doi ani e stabilită”
6
Clubul din Superliga a rupt contractul cu 5 jucători
0
Știri din fotbal internațional
Seară perfectă pentru Răzvan Lucescu și Ionuț Radu în Europa League
1
MM Stoica a depus armele și l-a mustrat public pe jucătorul FCSB-ului: „Ar trebui să vorbească mai mult de jocul lui!”
0
Ilie Dumitrescu „a scos tunurile”, după umilința suferită de FCSB: „Inacceptabil! Ne gândim cum se lucrează tactic”
0
Elias Charalambous o spune pentru prima dată: „E momentul să se schimbe ceva!” » Remarcă un singur fotbalist de la FCSB
1
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
0
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Avocata care plănuia să „răzbune” moartea fiului ei prin asasinate, ...
Libertatea
Cel mai ieftin resort de schi din Europa se află aproape de granița cu ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Slăbiciunea majoră pe care Statele Unite o au în raport cu Europa. Cum ...
Libertatea
DUBLEZ ! :)
SUBSCRIU
gata sclavule, ai disparut cand ti-am dat niste argumente concrete??? atat de parsiv si amarat esti??? stii doar sa injuri ca un tzigan dar habar n-ai fotbal; si acum te-ai retras cu coada intre picioare ca un las, nici macar n-ai tupeu sa-ti arati moaca si sa recunosti ca ai gresit; esti penibil pana peste masura; jet din fatza mea...
bah tzigane ai grija cum vb ca eu nu te-am insultat !!! mai esti si prost pe deasupra! surdu e juc de picior drept si astfel joaca pe dreapta; insa razvan ii muta pe deac, roman si deac, cand pe stanga cand pe dreapta!!! de asemenea curtean e juc de ambele picioare si poate juca si pe stanga si pe dreapta iar la dinamo 100% n-o sa fie rezerva !!! toti prostii si sclavii se uita la fotbal doar ca e mingea rotunda; mai si jignesti ca un imbecil; mi-e scarba de oameni ca tn...
Ca sa-ti mai zic cateva in locul lui roman a jucat Deac, probabil acum ca e roman va juca roman in dreapta si va trece deac in stanga
ciorica, te inteleg ca te fortezi dar hai sa-ti zic niste treburi 1, surdu joaca in stanga roman in dreapta, crapidistule 2. curtean joaca in stanga, rus in dreapta, daca coboara rus trebuia sa iasa luchin asta nu se va intampla si nici rus nu va fi rezerva La Machado sunt de aceeasi parere
coNNecT => CS.EFFECTZONE.COM
mah pseudo-ziaristi mai bn va lasti de aceasta meserie ca habar n-aveti; surdu a fost tot timpul rezerva lui mihai roman insa acesta din urma a fost mai mult timp accidentat !!!! iar ionita o sa fie rezerva lui pancu !!! de asemenea machado o sa fie o simpla rezerva la steaua iar la dinamo curtean o sa-i ia mai mult ca sigur locul lui rus; hai ca sunteti praf...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.