Alte știri din fotbal
FC Botoșani - FCSB 3-2 » Campioana, nimicită la Botoșani: Croitoru a dansat după „joga bonito”
39
Marius Croitoru a început să danseze după golul de 3-2 din Botoșani - FCSB! Gafă ca la „județeană”
0
Cristi Balaj revine: acord cu un club din play-off?
1
Darius Olaru, gol superb la meciul 250 pentru FCSB
0
Știri din fotbal internațional
Mesajul sfâșietor trimis lui Jota înaintea accidentului! » Dezvăluiri din biografia „Niciodată nu mai e mult timp”
0
„Ori ești o marionetă, ori te elimină!” » Verdict dur din Italia după un nou Mondial ratat: „Primeam telefoane să convoc jucători”
0
Eroare incredibilă de contract » Greșeala care a amplificat criza financiară și riscă să coste scump clubul din prima ligă
0
Planul lui Manchester United pentru a economisi peste 1,3 milioane de euro pe săptămână
0
Lifestyle
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
7
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
Doi români au fost vopsiți cu roșu pentru a fi marcați, lângă Westminster ...
Libertatea
„Am supraviețuit perioadei de vârf a mandatului lui Trump“. SUA își pierd ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
Mircea Lucescu a făcut infarct chiar înainte să fie externat și este în ...
Libertatea
Cel mai idiot si cretin interviu. Sunteti penibili GSP
Tu esti ala pasiv.
cu gura
Ma, eu cred ca tu esti fundasul dreapta ala prins de Balaci. Cum ai invatat asa bine romaneste?
Il vrei la Steua ? Dar stai putin, nu e deja acolo ???
Nu esti singurul pe aici! Mai e valahu,rossonero obsedatul,faceti un team pe cinste.
Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero Viitorul sa fuzioneze cu Sportul Studentesc sa formeze RO.S.S.ONE.RO in rosu si negru dupa cum zice si numele. _______________ =RO ==S.S-Sportul Studentesc ====ONE- 1 capitala ======RO dungile vor fi diferite ca la milan vor fi exact ca la Flamengo 1859 adica orizontale ca in avatarul meu
Tu defapt ce vrei sa zici ? Vad ca la fiecare articol postezi desrpe c*c*tul asta.
Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero Viitorul sa fuzioneze cu Sportul Studentesc sa formeze RO.S.S.ONE.RO in rosu si negru dupa cum zice si numele. _______________ =RO ==S.S-Sportul Studentesc ====ONE- 1 capitala ======RO dungile vor fi diferite ca la milan vor fi exact ca la Flamengo 1859 adica orizontale ca in avatarul meu
Băi dilimache , hotărește-te ! Ori ești oaye , ori ești grosso-negro ...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.