Alte știri din fotbal
Chindia - Farul, prima manșă a barajului de promovare/menținere în Superliga. Ocazie uriașă
0
Încă o condamnare: fratele lui Cornel Penescu a primit o pedeapsă de 2 ani și opt luni pentru ucidere din culpă! Ce urmează
0
Pariul lui Gigi Becali s-a săturat de FCSB: „Nu vrea să mai continue acolo”
2
La doar 5 zile de la ultimul meci, gazonul echipei din Superligă se prezintă într-o stare deplorabilă
0
Știri din fotbal internațional
Surpriza de la Cupa Mondială și-a prezentat echipamentul: design unic
0
Hull - Middlesbrough, barajul de promovare în Premier League » Start de partidă!
0
Pep Guardiola a semnat noul contract, după ce s-a despărțit de Manchester City
0
Andrew Robertson a dezvăluit discuția care i-a schimbat cariera la Liverpool » „Nu știam ce să-i spun lui Klopp”
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Cum a ajuns Max Korzh să adune în București fani din peste 50 de țări prin ...
Libertatea
Simona Halep rupe tăcerea după retragere! Ce a împins-o să se refugieze în ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Opt concurenți au căzut în râpă în Bucegi, la ultramaratonul „Transilvania ...
Libertatea
Avem acum stiri cu soferul ciobanului, un ziganus oltean, semiretard, stiri numai bune pentru cei carora le pasa de sport.
Va dati seama ce coeziune era in echipa lui Balaci. Mai ales in aparare, pe linia de ... ma scuzati ... fund.
Niste amanunte care cred ca ii intereseaza prea putin pe microbisti.
Cel mai idiot si cretin interviu. Sunteti penibili GSP
Tu esti ala pasiv.
cu gura
Ma, eu cred ca tu esti fundasul dreapta ala prins de Balaci. Cum ai invatat asa bine romaneste?
Il vrei la Steua ? Dar stai putin, nu e deja acolo ???
Nu esti singurul pe aici! Mai e valahu,rossonero obsedatul,faceti un team pe cinste.
Rossonero - Rougenoir - Rotschwarz - Rosunegru denumirea echipei si reflecta exact denumirea culorilor Rossonero va fi denumirea principala Dar deunumirea Rosunegru poate fi tradusa dupa modelul Steaua Rosie Belgrad in toate limbile - ca mascota va fi vulturul capitalei si un tricou in dungi orizontale rossonero Viitorul sa fuzioneze cu Sportul Studentesc sa formeze RO.S.S.ONE.RO in rosu si negru dupa cum zice si numele. _______________ =RO ==S.S-Sportul Studentesc ====ONE- 1 capitala ======RO dungile vor fi diferite ca la milan vor fi exact ca la Flamengo 1859 adica orizontale ca in avatarul meu
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.