Alte știri din fotbal
„Clasamentul îți provoacă dureri de ochi” » Iasmin Latovlevici știe ce se întâmplă la FCSB: „Când joci la cea mai mare echipă din țară...”
0
A văzut conferința lui Charalambous și îl ia în derâdere: „Există acest termen?”
0
„Plecarea lui Charalambous nu e o soluție” » Fostul antrenor de la FCSB crede în calificarea roș-albaștrilor în play-off: „Pot câștiga toate meciurile”
0
Vasile Miriuță numește momentul zero de la CFR Cluj: „De atunci a început să-și revină!” » O altă echipă l-a dat pe spate: „Foarte puternică!”
0
Știri din fotbal internațional
Istvan Kovacs, delegare tare în Liga Campionilor » Îl va arbitra pe Cristi Chivu la meciul decisiv cu Borussia Dortmund
1
Conte nu depune armele, dar recunoaște: „Înfruntăm furtuna și este absurd acum să vorbim despre titlu”
0
1,3 milioane € pentru internaționalul român! Maghiarii sparg banca pentru fotbalistul aflat pe radarul lui Mircea Lucescu
1
Claudiu Bumba, decisiv în meciul cu Ferencvaros » Echipa cu 4 români în lot este lider în campionat
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
10
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Femeia care nu poate munci din cauza sânilor imenși, 34GG: „Oamenii îmi ...
Libertatea
Alisha Lehmann, cea mai sexy fotbalistă a lumii, a schimbat și echipa, și ...
Adevărul
Stupoare în Arhivele Securității: marele Ștefan Kovacs a fost agentul ...
GSP SPECIAL
Rusia a numit primele trei țări pe care le-ar lovi cu arme nucleare dacă ...
Libertatea
Si Nikolici a marcat de 2 ori cu Limassol , si a dus Steaua in primavara EL , asa ca si el isi merita banii Restul nu cred ca au venit cu nici o contributie
bai oamenilor, astea sunt speculatiile gazetei! Nimeni de la Steaua n-a declarat in niciun fel numarul celor de pe lista neagra, ce sa mai zicem de nume! Evident ca gazeta a tras o ragaila de articol nesemnat, iar voi puneti botul ca niste glume fara creier. Radut e singurul care merita o sansa, daca nu la Steaua, imprumutat la Viitorul
Răduț cred că trebuie ținut și să i se acorde sanse. Adi Cristea nu stiu de ce a fost adus, ca e sub titularii nostri, Nila si Nikolici au avut sanse si si-au batut joc de ele (alcool, femei, alcool+femei) iar Doru Bratu e cu gandul la barbati...
NU SUNT DE STEAUA !
Tatu ramane, normal :))
lui Costea i-as mai fi acordat o sansa
Alkoolici - nu trebuia adus, sare mingea din el ca din coltul mesei, Mihai Costea - e o gluma proasta, el a avut probleme cu Barsana ca sa va dati seama ce mare "valoare" este, Doru Bratu - probabil ca a fost adus pe o smecherie ceva, Radut - parea de viitor, nu stiu de ce isi cam bate joc de el Reghe.
Radut a devenit paria la Steaua??? se pot scoate ceva bani din transferul lui, cateva sute de mii de euro. Si observ ca pe lista asta nu apar de exemplu Gabi Matei si Rapa. Interesant.
Contracandidatele noastre se vor intari. Daca MM si Reghe nu va aduce pe unul din urmatorii 3, nu vom termina pe locul 1: Eric, Sanmartean, Wesley. Stanciu, Iancu, Chipciu sunt talentati dar....... "talentul" nu rezista mai mult de 30 minute.
si? le platesc salariile mmuie si reghewin?!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.