Alte știri din fotbal
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Daniel Pancu a început să țipe la flash-interviu: „Eu acum am aflat! Nu e egalitate!”
0
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
Si Nikolici a marcat de 2 ori cu Limassol , si a dus Steaua in primavara EL , asa ca si el isi merita banii Restul nu cred ca au venit cu nici o contributie
bai oamenilor, astea sunt speculatiile gazetei! Nimeni de la Steaua n-a declarat in niciun fel numarul celor de pe lista neagra, ce sa mai zicem de nume! Evident ca gazeta a tras o ragaila de articol nesemnat, iar voi puneti botul ca niste glume fara creier. Radut e singurul care merita o sansa, daca nu la Steaua, imprumutat la Viitorul
Răduț cred că trebuie ținut și să i se acorde sanse. Adi Cristea nu stiu de ce a fost adus, ca e sub titularii nostri, Nila si Nikolici au avut sanse si si-au batut joc de ele (alcool, femei, alcool+femei) iar Doru Bratu e cu gandul la barbati...
NU SUNT DE STEAUA !
Tatu ramane, normal :))
lui Costea i-as mai fi acordat o sansa
Alkoolici - nu trebuia adus, sare mingea din el ca din coltul mesei, Mihai Costea - e o gluma proasta, el a avut probleme cu Barsana ca sa va dati seama ce mare "valoare" este, Doru Bratu - probabil ca a fost adus pe o smecherie ceva, Radut - parea de viitor, nu stiu de ce isi cam bate joc de el Reghe.
Radut a devenit paria la Steaua??? se pot scoate ceva bani din transferul lui, cateva sute de mii de euro. Si observ ca pe lista asta nu apar de exemplu Gabi Matei si Rapa. Interesant.
Contracandidatele noastre se vor intari. Daca MM si Reghe nu va aduce pe unul din urmatorii 3, nu vom termina pe locul 1: Eric, Sanmartean, Wesley. Stanciu, Iancu, Chipciu sunt talentati dar....... "talentul" nu rezista mai mult de 30 minute.
si? le platesc salariile mmuie si reghewin?!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.