Alte știri din fotbal
Unde va fi Zeljko Kopic săptămâna viitoare. Îl susține pe prietenul său!
0
Presa din Turcia a tras concluzia, cu 4 zile înainte de barajul cu România
0
Panduru a găsit alt vinovat la gafa care a șocat Superliga: „Spun mereu, dar nu mă ascultă”
0
Ilie Dumitrescu a numit singurele echipe care se bat la titlu, după a doua etapă din play-off
0
Știri din fotbal internațional
Concluzie dură: „Dacă Liverpool joacă așa, PSG îi dă 10-0”
0
Chivu are concurență puternică pentru un internațional german » Alte două cluburi mari îl vor pe neamț
0
Starul Turciei e în mare formă » Cum a marcat pentru Juventus în Serie A, cu 5 zile înainte de baraj
0
Ionuț Radu, jucător-cheie pentru Marca împotriva lui Alaves: „Asigurarea Celtei”
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
8
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Cum reduc șoferii de TIR consumul de carburant, ca să facă față ...
Libertatea
A fost Călin Georgescu agent al Securității? Stejărel Olaru: „S-a ...
Adevărul
„Crește riscul de moarte subită!” » Semnalul de alarmă pe care românii îl ...
GSP SPECIAL
Umbrele lui Țiriac și Porsche la Balc, județul Bihor: „Se vânează mai pe ...
Libertatea
Si Nikolici a marcat de 2 ori cu Limassol , si a dus Steaua in primavara EL , asa ca si el isi merita banii Restul nu cred ca au venit cu nici o contributie
bai oamenilor, astea sunt speculatiile gazetei! Nimeni de la Steaua n-a declarat in niciun fel numarul celor de pe lista neagra, ce sa mai zicem de nume! Evident ca gazeta a tras o ragaila de articol nesemnat, iar voi puneti botul ca niste glume fara creier. Radut e singurul care merita o sansa, daca nu la Steaua, imprumutat la Viitorul
Răduț cred că trebuie ținut și să i se acorde sanse. Adi Cristea nu stiu de ce a fost adus, ca e sub titularii nostri, Nila si Nikolici au avut sanse si si-au batut joc de ele (alcool, femei, alcool+femei) iar Doru Bratu e cu gandul la barbati...
NU SUNT DE STEAUA !
Tatu ramane, normal :))
lui Costea i-as mai fi acordat o sansa
Alkoolici - nu trebuia adus, sare mingea din el ca din coltul mesei, Mihai Costea - e o gluma proasta, el a avut probleme cu Barsana ca sa va dati seama ce mare "valoare" este, Doru Bratu - probabil ca a fost adus pe o smecherie ceva, Radut - parea de viitor, nu stiu de ce isi cam bate joc de el Reghe.
Radut a devenit paria la Steaua??? se pot scoate ceva bani din transferul lui, cateva sute de mii de euro. Si observ ca pe lista asta nu apar de exemplu Gabi Matei si Rapa. Interesant.
Contracandidatele noastre se vor intari. Daca MM si Reghe nu va aduce pe unul din urmatorii 3, nu vom termina pe locul 1: Eric, Sanmartean, Wesley. Stanciu, Iancu, Chipciu sunt talentati dar....... "talentul" nu rezista mai mult de 30 minute.
si? le platesc salariile mmuie si reghewin?!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.