Alte știri din fotbal
De la Slatina, Claudiu Niculescu a numit principala favorită la titlu în Superliga: „E bună rău de tot”
1
Uluitor! Raul Opruț nu ar fi trebuit să marcheze la Sibiu, însă a făcut-o de două ori
0
Giani Kiriță crede că lui Dinamo îi mai lipsește un lucru pentru a deveni campioană: „Ar fi fost bine să se întâmple asta”
0
Ionuț Lupescu nu o vrea pe FCSB în play-off: „Dinamo se va bate la titlu cu ele”
1
Știri din fotbal internațional
Chivu, contraatac la Mourinho: „Dușmanii fac gălăgie, dar mă bazez pe experiența mea din academia lui Inter”
0
Villarreal - Real Madrid, în runda 21 din La Liga: gazdele se pot apropia de „galactici” » Echipele probabile
0
Candidata la titlu intră pe fir pentru Radu Drăgușin: „Antrenorul îl admiră și directorul sportiv negociază cu agenții jucătorului!” » Condiția impusă pentru transfer
0
Ofertă pentru jucătorul huiduit de tifosi în ultimul meci al lui Inter » Cristi Chivu a decis soarta lui Luis Henrique
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Echipajele ucrainene de drone „afumă” tancurile rusești în ascunzătorile lor
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Rușii, atac masiv cu sute de drone și rachete: au bombardat fabrica de ...
Libertatea
Reghe il apara, colegii il apara, Vochin il admira, Gibec ii ingaduie... Am avut un coleg care in momentele sale de parfumare bahica avea solutii la diferite probleme de munca , de grup, de o calitate extraordinara. Era cunoscut si de catre conducere acest fapt. I se ingaduia tacit. Intr-o zi s-au schimbat regulile institutiei. A fost ajutat sa se 'ceara' afara. La cateva luni dupa acest incident a decedat. Gurile rele spun ca l-au vazut in coma alcoolica, cazut, decazut...
Ai auzit vreodata de Rooney?
Uite de-aia avem fotbalul pe care il avem. MEntalitatea asta romaneasca o sa ne ingroape si ce a mai ramas din sportul asta. In UK de pilda nici un antrenor nu ar spune vreodata ca "nu ma intereseaza ce fac sportivii mei in timpul liber" dupa ce sportivul a tras a nu stiu cata betie si a facut scandal. De asemenea nici un coleg nu l-ar mai lauda, pentru ca asta ar insemna ca si pentru el e ceva OK sa te imbeti ca porcul si a doua zi sa nu vii la antrenamente. Si nici un oficial al federatiei nu ar declara ca jucatorul in cauza e "admirabil". Si in fine, aflat la a nu stiu cata abatere de acest gen, jucatorul nu ca ar fi amendat cu 10% din suma, dar ar fi dat afara si apoi tarat in tribunale pentru daune de imagine aduse clubului. In UK viata de fotbalist e grea, dar fotbalul e frumos. La noi fotbalul e plictisitor si nespectaculos, dar viata de fotbalist e vesela tare. De aia un fotbalist din UK castiga intr-o saptamana cat o echipa romaneasca intreaga intr-un an.
nu e nicio pacaleala, 5000 euro e amenda pentru absenta de la antrenament. destul de mare, salariul unui ziarist de la gesepe pe jumatate de an
Cel mai distractiv este ca se face mare tam tam pe alcoolismul lui intr-o tara care se situeaza pe primul loc in Europa la consum de spirtoase. Probabil si ziaristii care scriu aceste articole se fac praf ici si colo, mai pe la un club, mai pe la un chef, dar se vor justifica intotdeauna prin faptul ca "ei nu sunt persoane publice".
Nu sunt bani care se * iau* .Ci care se ..dau!
S-a obisnuit sa apara prin ziare, dar asta este tara :))) Nene, baiatul asta a dormit pe pres precum cateii de beat ce era :)))). Ok, bunicel ca fundas, dar nu poti da vina pe tara pentru betiile tale aparute in mass media, indiferent cat de detestabila este (chiar sunteti, cu titlurile voastre bombastice si de prost gust!!!!). Pana la urma, este optiunea sa de a ramane in Romania. Daca nu-i convine, sa plece la alt club din afara ;).
E pb conducerii cu cat îl amendează , pe noi ne interesează cum joaca si o face bine !
tamas si beat e mai bun decat toti fundasii centrali din romania.
ce va intereseaza pe voi ba, adica pe tine a. craitoiu? scrieti ba de alte lucruri importante din fotbal. cautati cauze pentru arbitraje proaste, de ce se intampla anomalii de genul din. I - din. II. ce rol are insolventa care distruge fotbalul, etc.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.