FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

"50.000 doar pe site!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Mijlocaşul lui Poli, Cristian Daminuţă, a negat că ar fi primit de la Iancu un contract de 50.000 de dolari pe an, aşa cum susţinea patronul. "Acea ofertă este doar pe site. Eu nu am primit niciodată o asemenea sumă pe contract, pentru că o acceptam imediat. Nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni. Îl respect pe domnul Iancu, dar nu are dreptate. Nu sînt obligat să semnez cu Poli. Asta e, accept situaţia pînă în vară, chiar dacă am ajuns să mă antrenez cu juniorii", a spus Daminuţă.

Citește și:
Prima decizie luată de Reghecampf la FCSB: „Cum vin, îi sparg! Ăia nu sunt pregătiți, băi patroane!” + Becali sare la Rotaru: „Până nu faci asta, ciocu' mic!”
Superliga
Prima decizie luată de Reghecampf la FCSB: „Cum vin, îi sparg! Ăia nu sunt pregătiți, băi patroane!” + Becali sare la Rotaru: „Până nu faci asta, ciocu' mic!”
IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP dezvăluie: „Tocmai am vorbit cu Reghecampf. E totul bătut în cuie”
Superliga
IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP dezvăluie: „Tocmai am vorbit cu Reghecampf. E totul bătut în cuie”
Lovitură pentru Ana Ivanovic » Decizia radicală pe care Bastian Schweinsteiger a luat-o la îndemnul amantei
Stiri extrasport
Lovitură pentru Ana Ivanovic » Decizia radicală pe care Bastian Schweinsteiger a luat-o la îndemnul amantei
Când ajunge Laurențiu Reghecampf la București » Compromisul financiar pregătit de Becali pentru noul antrenor de la FCSB
Superliga
Când ajunge Laurențiu Reghecampf la București » Compromisul financiar pregătit de Becali pentru noul antrenor de la FCSB
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Ai o informație? Scrie-ne pe [email protected]! Gazeta își protejează întotdeauna sursele.

Disputa dintre Ion Țiriac și Eduard Novak: „Chemați toată presa, nu se poate așa ceva”

Reghecampf și-a stabilit staff-ul tehnic la FCSB: două noutăți

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close