FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

50.000 pentru Ghionea

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2007 00:00

50.000 pentru Ghionea
Gigi Becali a dezvaluit ca i-a platit si lui Sorin Ghionea 30 la suta din prima de calificare in grupele Ligii Campionilor, desi fundasul, accidentat, n-a evoluat deloc cu Zaglebie si BATE. ''Desi nu trebuia sa-i dau nici un ban, desi i-am platit operatiile si perioada de recuperare de la Bologna, am hotarit sa-l premiez si pe el cu 50.000 de dolari. Am facut acest lucru pentru ca eu sint un om cu caracter", a declarat Becali. Anul trecut, el a procedat la fel cu Mirel Radoi.

Hagi, scuze lui Lovin?

Dupa ce a fost acuzat de Becali ca l-a scos pe Lovin la meciul cu Slavia Praga si ca si din cauza acestei inlocuiri s-a pierdut meciul, Hagi i-a cerut scuze mijlocasului. Asa sustine Gigi Becali: "Gica i-a transmis lui Zoli Iasko sa-i spuna lui Lovin ca ii pare rau ca l-a inlocuit si sa-i accepte scuzele. Mi-a spus Lovin acest lucru. si-a dat seama si Hagi de greseala. Cind a vrut sa-l scoata, toti de pe banca i-au spus: Nu-l schimba, e cel mai bun, iar el le-a replicat: E groggy", a povestit Becali.

MM nu vine in Ghencea
Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca nu va veni in Ghencea la nici unul dintre cele 3 meciuri din Liga Campionilor. "N-are rost sa creez presiuni suplimentare, stiu ca nu sint bine venit acolo", a declarat MM, dupa care a ironizat si modul de vinzare a biletelor pentru Liga. "Apoi, cum mi-ar sta sa ma duc cu buletinul la coada la bilete? Sa fim seriosi!", a incheiat Mihai Stoica.

Steaua cauta antrenor pe eJobs :-)
Unul dintre suporterii Stelei a ironizat evenimentele petrecute in ultimele zile la Steaua. El a postat un anunt pe site-ul eJobs, in care anunta faptul ca FC Steaua cauta un antrenor principal. La profilul acestuia se spune ca "trebuie sa asculte de ordinele stapinului, sa isi plateasca singur primele de victorie, infringere, egal", iar la capitolul indatoriri se scrie: "antrenor principal la echipa de fotbal din Liga I, fara responsabilitati, fara beneficii".

Becali la DNA

Ieri la prinz, Gigi Becali a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie timp de 10 minute. El a fost chemat de procurori pentru a da explicatii intr-un dosar in care este cercetat. "Mi-au spus ca au treaba si ca sa mai vin la ora 4 dupa-amiaza. Ei bine, am si eu treaba si o sa mai vin peste 40 de zile. Nu am fost chemat pentru schimbul de terenuri cu Ministerul Apararii, ci pentru un alt dosar. O sa curga citatiile pe numele meu, deoarece am crescut foarte mult in sondaje", a declarat Becali la iesire.

Citește și:
A depus armele, după Farul - Dinamo, și a numit cele două favorite la titlu: „Noi nu mai avem nicio șansă”
Superliga
A depus armele, după Farul - Dinamo, și a numit cele două favorite la titlu: „Noi nu mai avem nicio șansă”
Inter - Torino 2-1 » Echipa lui Cristi Chivu, prima semifinalistă în Cupa Italiei
Campionate
Inter - Torino 2-1 » Echipa lui Cristi Chivu, prima semifinalistă în Cupa Italiei
Învins de Dinamo, Ianis Zicu a răbufnit: „Urât! Ăsta e cuvântul”
Superliga
Învins de Dinamo, Ianis Zicu a răbufnit: „Urât! Ăsta e cuvântul”
Juri Cisotti își asigură viitorul » A semnat la o cafea: „El și soția au ales”
Superliga
Juri Cisotti își asigură viitorul » A semnat la o cafea: „El și soția au ales”
PREMIERĂ Hidroelectrica nu mai este cel mai ieftin furnizor de electricitate
Profit.ro
PREMIERĂ Hidroelectrica nu mai este cel mai ieftin furnizor de electricitate
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Matei Popa la raport: iată ce nu a făcut nici măcar o dată noul portar de la FCSB!

Studiu șocant citat de Guardian: „Aceste alimente sunt atât de nocive încât ar trebui tratate mai degrabă ca țigările, nu ca hrană!”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează