Alte știri din fotbal
Note GSP la CFR Cluj - Dinamo » Cine a fost MVP-ul neașteptat al duelului din Gruia
0
Andrei Nicolescu aruncă prosopul: „Nu mai putem spera la titlu. Ne-am retras după gol. Se vor schimba niște linii și mentalitatea”
0
„Parcă juca Barcelona cu o echipă de Liga 3!” » Pancu a intrat în conflict cu jucătorul de pe bancă: „Nu accept astfel de ieșiri”
0
Ce spun jucătorii lui Dinamo despre șansele la titlu, după remiza de la Cluj
0
Știri din fotbal internațional
Răsturnare formidabilă, cât un titlu, în Como - Inter! La 0-2, echipa lui Chivu a început să înscrie la fiecare șut pe poartă
3
Ionuț Radu a fost zdrobit pe teren propriu de penultima din Spania » A luat primul gol în minutul 4: cât s-a terminat
0
Ce diferență! Cum a arătat la Galatasaray momentul de reculegere în memoria lui Mircea Lucescu
1
Continuă calvarul! » Starul din Premier League refuză în continuare operația, deși nu mai joacă din 2025
0
Lifestyle
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
4
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
19
LIVE TEXT Alegeri în Ungaria 2026. Prezență la vot de aproximativ 80%: ...
Libertatea
O rețea de escroci, majoritatea români, descoperită în Austria. Bunurile ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Fan Courier a închis toate agențiile din țară: clienții nu vor mai putea ...
Libertatea
Eu propun sa intram pe stadion si sa suspendam steaua din cupele europene:(..chear daca asta e ultima solutie care ne-a ramas impotriva oierului trebuie sa o facem alfel ne batem joc de toata istoria si demnitatea acestui club fenomenal....jos becali...steaua suntem noi:>
PROSTO OM FII CU TOTII DACA MAI CALCAM PE LA STADION O VREME.SA MOARA PE LIMBA LUI. DACA NU-I DAI ATENTIE ,SCADE SI POPULARITATEA, SCAD SI AFACERILE SI SE DUCE D..RA CULUI DE ACOLO
Asta noapte curgeau riuri de cerneala cum ca incepe revolutia. Ba ca sa ne intilnim, ba ca sa dregem ba ca sa facem. S-a vazut ce s-a facut. 50 de suporteri la antrenament. Probabil ceilalti se odihneau dupa atita "munca". Eu m-am lamurit cum vine treaba. La placinte inainte, la razboi inapoi. Chestia cu romanii e ca ce naste din pisica soareci prinde. Astia suntem, vezi revolutia, al doilea razboi,meciurile importante in care ni se inmoaie picioarele,etc.
nu mai am ce sa zic.nu ramane decat sa ne rugam. DOAMNE AJUTA STEAUA
citat din adanca gandire a lui jiji
Becali e distructiv, insa pentru cei din jur, nu pentru el. El isi trage popularitatea si bogatia din ceea ce a distrus. Fara Steaua ar fi fost un nimeni. Asa, si-a construit pana si un capital politic. Nu inteleg cum de romanii accepta ca el sa ii reprezinte in Parlamentul European... Singura solutie e sa il izolam ca pe o tumoare: nu va mai duceti la meciuri, nu mai vorbiti de el. Infiintati o alta Steaua (sprijin de la Nastase, Hagi, minister), care sa continue un spirit frant in prezent.
Bergodi, Craiova te asteapta.
pacat ca nu ai 18 ani....
A-m uitat sa numesc si DNA . ul.
Stochita , tata , m-ai deceptionat .Chear asa de foame ti-e ?Dece alergi dupa banii ciobanului , nu vezi ca-i falit sau in cel mai fericit caz , strins la punga ?Nu sti ca toti care au plecat dela el , n-au primit nici un ban? Sau i-ti place caracterul lui ?Nu vezi ca a cerut inapoi BANII de danie dela Patriarhie.El , `sfintul gheorghe`, care se lupta cu balaurii pe unde apuca si sint multi :antrenori , suporteri , arbitri , adversari , selectionerul lotului national , basescu, patriarhul , etc.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.