Comentarii (316)
 •  18 Septembrie 2009, 23:40

Eu propun sa intram pe stadion si sa suspendam steaua din cupele europene:(..chear daca asta e ultima solutie care ne-a ramas impotriva oierului trebuie sa o facem alfel ne batem joc de toata istoria si demnitatea acestui club fenomenal....jos becali...steaua suntem noi:>

•  18 Septembrie 2009, 23:36

PROSTO OM FII CU TOTII DACA MAI CALCAM PE LA STADION O VREME.SA MOARA PE LIMBA LUI. DACA NU-I DAI ATENTIE ,SCADE SI POPULARITATEA, SCAD SI AFACERILE SI SE DUCE D..RA CULUI DE ACOLO

•  18 Septembrie 2009, 21:42

Asta noapte curgeau riuri de cerneala cum ca incepe revolutia. Ba ca sa ne intilnim, ba ca sa dregem ba ca sa facem. S-a vazut ce s-a facut. 50 de suporteri la antrenament. Probabil ceilalti se odihneau dupa atita "munca". Eu m-am lamurit cum vine treaba. La placinte inainte, la razboi inapoi. Chestia cu romanii e ca ce naste din pisica soareci prinde. Astia suntem, vezi revolutia, al doilea razboi,meciurile importante in care ni se inmoaie picioarele,etc.

•  18 Septembrie 2009, 21:26

nu mai am ce sa zic.nu ramane decat sa ne rugam. DOAMNE AJUTA STEAUA

aureltg
aureltg  •  18 Septembrie 2009, 20:51
Postat de Chris_Gali pe 18 Septembrie 2009, 16:05

mda.....50 de aurrollaci care au venit sa protesteze !!.....lumea , in mod normal , la ora aia e la ....munca !!!!.....nu si aurrollacii !!!!

citat din adanca gandire a lui jiji

•  18 Septembrie 2009, 18:46

Becali e distructiv, insa pentru cei din jur, nu pentru el. El isi trage popularitatea si bogatia din ceea ce a distrus. Fara Steaua ar fi fost un nimeni. Asa, si-a construit pana si un capital politic. Nu inteleg cum de romanii accepta ca el sa ii reprezinte in Parlamentul European... Singura solutie e sa il izolam ca pe o tumoare: nu va mai duceti la meciuri, nu mai vorbiti de el. Infiintati o alta Steaua (sprijin de la Nastase, Hagi, minister), care sa continue un spirit frant in prezent.

•  18 Septembrie 2009, 18:24

Bergodi, Craiova te asteapta.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Septembrie 2009, 18:14
Postat de bimbi79 pe 18 Septembrie 2009, 15:29

Te inseli. Eu il votez cu 2 maini !

pacat ca nu ai 18 ani....

•  18 Septembrie 2009, 18:14

A-m uitat sa numesc si DNA . ul.

•  18 Septembrie 2009, 18:13

Stochita , tata , m-ai deceptionat .Chear asa de foame ti-e ?Dece alergi dupa banii ciobanului , nu vezi ca-i falit sau in cel mai fericit caz , strins la punga ?Nu sti ca toti care au plecat dela el , n-au primit nici un ban? Sau i-ti place caracterul lui ?Nu vezi ca a cerut inapoi BANII de danie dela Patriarhie.El , `sfintul gheorghe`, care se lupta cu balaurii pe unde apuca si sint multi :antrenori , suporteri , arbitri , adversari , selectionerul lotului national , basescu, patriarhul , etc.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 32
Comentează