Alte știri din fotbal
Mihai Rotaru joacă tare! Documentele care scot la iveală 41,5 milioane de euro
0
Transferul care l-a făcut pe Dan Nistor să exclame: „Nu cred că a fost acolo ca rața prin apă”
0
„Poate o să fiu «pușcărie»” » Alex Chipciu, conferință-maraton în Turcia: despre viitorul ca antrenor, cazurile Stanciu și Deac și play-off: „Neluțu Sabău dovedește că este un mare om”
1
Alex și David Irimia, gemenii lui Dinamo împrumutați la Metaloglobus, au un mesaj pentru Kopic: „Vrem să facem pasul următor”
0
Știri din fotbal internațional
Dennis Man începe 2026 în forță! Gol și pasă decisivă, PSV și-a DEMOLAT adversara
0
Bătaie la finalul meciului Tottenham - Aston Villa: Radu Drăgușin a sprintat să calmeze spiritele
0
Misterul luminilor roz din Birmingham a fost elucidat
0
Rareș Ilie, decisiv în Italia » Românul a adus victoria lui Empoli
0
Lifestyle
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
0
Cel mai cunoscut om al străzii din NBA a fost arestat pentru droguri și alcool
0
Fostul fotbalist legitimat la FCSB se iubește cu Elena, solista trupei Mandinga » Primele imagini împreună
8
„Coach Prime” a făcut publică relația cu actrița mai tânără cu 21 de ani
0
Motivul pentru care Donald Trump vrea Groenlanda cu orice preț. „Dacă nu o ...
Libertatea
Motivul pentru care un blogger francez a inclus Bucureștiul în topul ...
Adevărul
Excentricul Salvador Dali a jucat fotbal cu legendele Barcelonei. Artistul ...
GSP SPECIAL
Școala românească în iernile comuniste din anii ‘80. Eleve, în scrisorile ...
Libertatea
eu chiar sunt din alba si iti spun sigur ca copilul isi vede de treaba lui adica de fotbal, dar intotdeauna se gaseste vreun invidios ca tine care a batut mingea prin curtea scolii si nu a prins loc la nici o echipa in judet cel putin.
mai mult de 2 mingi nu valoreaza la ora actuala...pai asta e mic copil pe langa ce facea curteanla medias.....a dat de bani la poli a trebuit sa joace la victorie meci d emeci,canci randament....probabil o sa se duca in b cu alba si daca nu da macar 5 6 goluri in retur nu va da nimeni nici 2 lei pe el
ha ha ha...bravo măi pfff,dar aşa nu-l ajutăm ! după părerea mea este o sumă mică şi n-ar fi bine să plece acum.la vară dacă mai suntem în A cota lui o să fie triplă dacă nu mai mult. mai bine să-l dea pe grozav să arate degetul şi altor suporteri din alt oraş !
nu il luati,se drogheaza!il stiu,sunt din alba!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.