FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

500.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2007 00:00

Edel Apoula spera sa plece la echipa a doua a lui PSG. Camerunezul are o clauza care ii permite sa plece pe jumatate de milion de euro. Rapid ar putea face o afacere excelenta cu Edel Apoula. Prestatiile goalkeeperului camerunez in Giulesti n-au fost grozave, dar alb-visiniii ar putea sa scoata un profit de 450.000 de euro in mai putin de doi ani de pe urma africanului.

Apoula e dorit de echipa secunda a lui Paris Saint-Germain si ar putea pleca in zilele urmatoare in Franta. Oficialii clubului din Hexagon negociaza cu George Copos transferul lui Apoula si spera sa obtina un pret mai mic de 500.000 de euro, suma care reprezinta clauza de eliberare din contractul fotbalistului. Giulestenii au platit pentru el 50.000 de euro acum un an si jumatate.

Edel s-a antrenat ieri dimineata alaturi de colegii sai de la Rapid, dar e pe picior de plecare. "stiu ca o sa-ti fie dor de mine", a glumit la un moment dat cu unul dintre masori. Bergodi are in acest moment patru portari in lot: pe linga Apoula, mai sint Coman, Minca si Andrei Marinescu.

Explic. foto: Apoula a pozat pentru Gazeta alaturi de celalalt camerunez de la Rapid, Pierre Boya


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează