Comentarii (12)
 •  11 Aprilie 2008, 14:42

DERBEDEILOR VA PLACE CA CINEVA SA UMBLE CU SACOSA DE BANI ? FOTBALUL ESTE UN SPORT, TRANSFORMAT DE STEAUA INTR-O AFACERE MURDARA. TREBUIE SA INTERVINA JUSTITIA SA FACA ORDINE. NU ESTE POSIBIL SA FOLOSITI ASEMENEA LIMBAJ. SUNTETI NEEDUCATI, DERBEDEI.

•  11 Aprilie 2008, 10:38

Da? Wa Copose, ai prins glas de cand ai dat Rapidul. Eu am informatii ca tu ai fost obligat sa scapi de echipa, asta asa ... stii tu, ca sa nu fii tras la raspundere pentru transferurile alea la care nu ai declarat sumele de vanzare reale. Se cunoaste ca a venit Taher: victorie dupa victorie ca sa le ridice moralul baJetilor(adica ... blat). Tie iti dau un milion daca bati Clujul, iar la Cluj dau 2 milioane daca faceti egal.

•  11 Aprilie 2008, 08:56

Si procentul tau si a la lui Udrea zis Pinochio, cat a fost? Ce bine informat sunteti d-le Copos!! Eu sunt informat ca se lucreaza la un nou Regulament, separat, numai pentru clubul Rapid si ziaristii sportivi din Romanaia!! Ca sa nu mai planga peste tot!! Am vazut ieri dupa meciul de la Reghin FOARTE MULTI ZIARISTI TRISTI, ne pare rau!

•  11 Aprilie 2008, 08:38

Comunistule esti mic copil nu numai 500000 de euro ia dat-o si pe ana si pe alexandra copos ,asa sa te oftici tu utc-le . Vezi ca taher a aranjat cu jiji si o aduce pe crapid pe locul doi sa mori tu de ciuda ca nu ai auzit muzica din cl in era ta fanfaronule. Daca ii bate-ti pe cfr-cluj la cluj cred ca dif de 5 puncte o sa fie usor de remontat crapidufletule

•  11 Aprilie 2008, 07:40

comunist zgarcit de copos premiaza si tu adversarii adversarilor cacanarule

•  11 Aprilie 2008, 03:52

Ba Copos, pe linga ca esti cel mai zgarcit din Liga mare dobi mai esti si asa o sa ramai; daca erai destept vorbeai cu GIGI si-i dadea-i meciul barem pentru 1 milion de euro,(daca a dat la Pandurii cit zici tu) ca titlul voi nu-l mai prindeti nici in sec.XXII; asa acum umbla pe la Comisii ca alceva tot nu mai stii face, activist imputit ce ai fost,esti si vei ramane, ptiu..

•  11 Aprilie 2008, 02:23

Coposule tu nici nu stii sa crii 500.000 de euro bai zgarie branza. Faci atat cat poti, adica sa dezinformezi. Mai mult nu te ajuta capul ala chel de par si de idei, prapaditule...

•  11 Aprilie 2008, 01:54

Imi este GREATA de steaua si de conducerea stelei si a FRF.Nasul si CIOBANUL impreuna la puscarie.

•  11 Aprilie 2008, 01:51

io acum mi am dat seama...copos vrea sa destabilizeze vestiaru pandurilor...ii kam tzatzaie curu k vin gorjenii in giulesti si fac ravagii k pana acum...:P..acum lasand gluma la o parte tre sa fim constienti k steaua va fi acuzata pana la final de blaturi..nu i normal da asta i creste popularitatea lui becalii...vin alegerile...:P...votati mai bine un miner decat un oier!!!:P

•  11 Aprilie 2008, 01:42

si inca ceva,daca ai fi baiat destept,domnule copos,ai tacea din gura,ca domnul becali are el ceva in cap si cu rapid,de vrea sa va bage in CL.daca rapid ar castiga tot pana la final si cfr ar mai face un pas-2 gresiti,cu punctele pe care domnul becali "nu le va mai vrea de la masa verde din meciul cu rapid",reusiti sa ajungeti in CL,nu-i asa domnule becali?gandesc bine sau gresesc?ca si asa steaua cu sau fara acele puncte va lua campionatul.asa ca taci domnule copos si fa-te frate cu

• 1
  • 2
Comentează