Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu a văzut FCSB - CFR Cluj și n-a stat pe gânduri: „Nicio șansă!”
0
Momentul care a stârnit hohote de râs în studio și l-a făcut pe Raul Rusescu să exclame: „Vai de capul meu!”
0
David Miculescu a răbufnit: „E o umilință! Dau și un exemplu absurd acum”
1
Ironia supremă! Faza serii pe Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj
1
Știri din fotbal internațional
AS Roma - AC Milan 1-1 » Rezultat excelent pentru Cristi Chivu, care se desprinde în fruntea clasamentului din Serie A
0
Noapte sângeroasă! Au apărut imaginile: sârbii și croații s-au luat la bătaie, 23 de răniți
0
Juventus - Napoli 3-0 » Campioana Italiei, OUT din lupta pentru „Scudetto”?
2
Endrick a reușit primul „hattrick” în Ligue 1 și Lyon rămane în TOP 4
0
Lifestyle
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
9
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Instructor de schi, despre diferențele între pârtiile românești și cele ...
Libertatea
Revoltă în comuna unde s-ar fi mutat suspectul de 13 ani al crimei din ...
Adevărul
„Elementar, dragul meu Watson!” » Părintele celui mai celebru detectiv a ...
GSP SPECIAL
Zeci de mii de români și polonezi au plecat din Marea Britanie, împinși de ...
Libertatea
E o mascarada treaba cu gripa porcina . Nu va vaccinati
Eu as vrea sa-i vad cu botnita pe Dragomir, Becali, Borcea, Mititelu, Iancu, Mutu, adica pe toti cei care vorbesc degeaba fara sa faca nimic!
NU VA VACCINATI INFORMARE PE SITEURI INDEPENDENTE NU DIN TELEVIZIUNI CARE SUNT SUPUSE ACESTORR SECTE ODIOASE CARE AU UN PLN DIABOLIC
500 de cazuri de gripă porcină confirmate la nivel naţional. Afectează virusul desfăşurarea COMPETITIILOR SPORTIVE! Nu exista numai fotbal in tara asta domnilor absolventi de facultti cu plata.
Mai bine... castiga 1000 de dolari in cel mult 2-3 luni, simplu si usor cateva minute pe zi, $1 per click, $10 per sign-up... $10-$20/zi... ://www.richptc.com/index.php?ref=no1user
Da sa suspende Liga lu mitica pe termen nelimitat. oricum nu vedem decat un meci pe saptamana. Sa-si bage in cur Mitica si toti patronii de cluburi Liga 1, oricum sunt numai anal-fabeti si numai nenorociti toti.
Gripa "porcina" este la fel ca gripa normala. Aceleasi simptome, acelasi tratament. Bine ca au inventat americanii inca un nume pentru gripa ca sa sperie tot globul cu ea.
ma pishez 7 zile pe voi si sa dau 7 centzi,vreti?
prostilor,parca asta ii mai important daca afecteaza desfasurarea ligi I,eu crek e mai important pt fiecare sa nu se imbolnaveasca el,sau chiar mai multi decat ar afecta in liga I.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.