Alte știri din fotbal
Mulțumim, Mirel Rădoi! Conturile clubului au „explodat”: sumă uriașă venită de la UEFA pentru parcursul european
0
Este bine după ce-a fost rău! Care sunt situațiile la zi ale lui Pușcaș și Karamoko
0
Cine e și cu ce se ocupă fratele Danei Budeanu, omul interesat să preia UTA: patron sau interfață? » Meszar, enigmatic: „Am stat puțin de vorbă”
0
Rapid, victorie în amical » Pe cine a folosit Costel Gâlcă
0
Știri din fotbal internațional
Probleme pentru Arsenal » Încă un jucător indisponibil pentru Arteta
0
De ce a fost Steaua Roșie amendată de UEFA » Sârbii dezvăluie adevăratul motiv
0
Scandal la amicalul cu Uruguay » A fost huiduit de fanii englezi, aplaudat la gol și fluierat la final pe Wembley!
0
Leo Messi intră în istoria fotbalului mondial! » Premiera căpitanului argentinian va avea loc la Miami pe 4 aprilie
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Consilieră relațională, despre sentimentele masculine: „În mintea multor ...
Libertatea
O rachetă Flamingo ucraineană a lovit o fabrică de explozibili la 750 km în ...
Adevărul
Cum se putea schimba soarta lui Gică Hagi: „L-am întrebat pe Ceaușescu, dar ...
GSP SPECIAL
Preț miei Paște 2026. Cât costă kilogramul de carne de miel în supermarket? ...
Libertatea
lasa bai da da ca noi cat ne'am rugat de voi in tur sa ne dati mai multe bilete si nu ne'a ascultat nimeni....acum 2 ani la fel ne'ati facut (dupa ce in tur fuseseti 500 la noi pe stadion)... anul asta, ghinion, returul e la noi.. noi avem ultimul cuvant.... eu unul nu as avea nimic impotriva sa veniti mai multi dar stiu ca anul viitor aceeasi poveste si la meciul cu voi iarasi va tiganiti ca dom'ne 500 ne'ati dat 500 va dam....
Sper ca MAI sa nu faca abuzuri. De multe ori chear "organele legii" au dat gresi in gestionarea unor situatii tensionante. Oricum sunt sigur ca vor fi incidente intre ultrasi oricat de bine s-ar pregatii MAI-ul.
ei au stadion de 30 000 de locuri si ne dau 400... noi avem de 10 000 asa ca sa fie multumiti cu ce au... ei au inceput bataia asta de joc... pt ca le e frica de noi....sa vina aia 100 daca au sange
Suporterii stelei nu vor fi prezeti :( le-au dat doar 150 de bilete iar acestia au considerat ca este o bataie de joc si au refuzat biletele, iar din cate se pare mai multe bilete nu vor primi, deci fotbalul modern invinge din nou :|
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.