Alte știri din fotbal
Daniele De Rossi, impresionat înaintea amicalului cu Rapid: „Suporterii sunt foarte pasionali” » Cum vede relația dintre cele două cluburi
1
Detalii despre noua siglă a lui Dinamo » Andrei Nicolescu: „Eu nu particip în grupul de lucru”
0
Treziți-vă! » Echipe la Polonia - România, în etapa a treia din Liga Națiunilor: pe cine au lăsat gazdele în afara lotului
16
Revine la timp pentru Derby de Cluj!
0
Știri din fotbal internațional
Exod la City? Ziarele engleze scriu că vedetele ar putea pleca „pe nimic”
0
Jorge Jesus, atacat frontal pentru scandalul cu Ronaldo: „O rușine! Iese foarte șifonat”
0
Președintele Federației poloneze comentează situația selecționerului Urban înaintea meciului cu „tricolorii”
0
Thomas Muller: „Am pierdut mentalitatea germană, Jurgen Klopp trebuie să aducă claritate”
0
Lifestyle
Gabi Torje și-a ascuns iubita timp de aproape șase ani, iar acum dezvăluie: „Nu a știut nimeni”
0
La 40 de ani, celebra prezentatoare TV a știrilor sportive din România a rămas însărcinată pentru prima oară: „Ești superbă!”
8
După 3 ani de la demolare, au început lucrările la noul stadion al echipei din Superligă: „Toamna începe cu proiecte mari”
3
Acuzat de selecționer că nu acordă prioritate echipei naționale, a plecat în vacanță cu iubita în Dominicană
1
Alexandru Nazare a anunțat ce se întâmplă cu pensiile românilor în această ...
Libertatea
Execuții eșuate în SUA. Cazul Christei Pike, care a supraviețuit ...
Adevărul
„Salariile sunt cu 20-30% mai mari aici! Poate mai mult!” » Un român ...
GSP SPECIAL
Moldova devine o uriașă „baterie” a României: investitori din mai multe ...
Libertatea
lasa bai da da ca noi cat ne'am rugat de voi in tur sa ne dati mai multe bilete si nu ne'a ascultat nimeni....acum 2 ani la fel ne'ati facut (dupa ce in tur fuseseti 500 la noi pe stadion)... anul asta, ghinion, returul e la noi.. noi avem ultimul cuvant.... eu unul nu as avea nimic impotriva sa veniti mai multi dar stiu ca anul viitor aceeasi poveste si la meciul cu voi iarasi va tiganiti ca dom'ne 500 ne'ati dat 500 va dam....
Sper ca MAI sa nu faca abuzuri. De multe ori chear "organele legii" au dat gresi in gestionarea unor situatii tensionante. Oricum sunt sigur ca vor fi incidente intre ultrasi oricat de bine s-ar pregatii MAI-ul.
ei au stadion de 30 000 de locuri si ne dau 400... noi avem de 10 000 asa ca sa fie multumiti cu ce au... ei au inceput bataia asta de joc... pt ca le e frica de noi....sa vina aia 100 daca au sange
Suporterii stelei nu vor fi prezeti :( le-au dat doar 150 de bilete iar acestia au considerat ca este o bataie de joc si au refuzat biletele, iar din cate se pare mai multe bilete nu vor primi, deci fotbalul modern invinge din nou :|
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.