Alte știri din fotbal
Flavius Stoican, după „dezastrul” de la malul Mării Negre: „Nu vreau să ne credem zmei fără să fim”
0
Jucătorul a bătut palma cu FCSB: „A semnat pe un an!”
0
După înfrângerea cu Metaloglobus, ultrașii lui Farul Constanța au luat foc: „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!”
0
Florin Bratu, mesaj după victoria care a trimis Farul la baraj: „Nu cred că meritau situația asta”
0
Știri din fotbal internațional
„Tunarii”, aproape de istorie: Arsenal câștigă la limită cu Burnley și poate fi campioană mâine!
0
ȘOCUL serii în fotbalul european: Pep Guardiola pleacă de la Manchester City
2
Transferă Cristi Chivu un alt fost jucător al său de la Parma? » Scouterul lui Inter l-a urmărit și în weekend!
0
Procuratura a deschis anchetă după sărbătoarea lui Inter » Gestul care îl poate costa pe Marcus Thuram!
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
18
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
Avocată din Iași, condamnată la 7 ani de închisoare pentru tentativă de ...
Libertatea
Orașul numit cândva „rușinea Italiei” a devenit una dintre cele mai ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
INTERVIU Sorin Pîslaru, cardiologul român care lucrează la Clinica Mayo, ...
Libertatea
lasa bai da da ca noi cat ne'am rugat de voi in tur sa ne dati mai multe bilete si nu ne'a ascultat nimeni....acum 2 ani la fel ne'ati facut (dupa ce in tur fuseseti 500 la noi pe stadion)... anul asta, ghinion, returul e la noi.. noi avem ultimul cuvant.... eu unul nu as avea nimic impotriva sa veniti mai multi dar stiu ca anul viitor aceeasi poveste si la meciul cu voi iarasi va tiganiti ca dom'ne 500 ne'ati dat 500 va dam....
Sper ca MAI sa nu faca abuzuri. De multe ori chear "organele legii" au dat gresi in gestionarea unor situatii tensionante. Oricum sunt sigur ca vor fi incidente intre ultrasi oricat de bine s-ar pregatii MAI-ul.
ei au stadion de 30 000 de locuri si ne dau 400... noi avem de 10 000 asa ca sa fie multumiti cu ce au... ei au inceput bataia asta de joc... pt ca le e frica de noi....sa vina aia 100 daca au sange
Suporterii stelei nu vor fi prezeti :( le-au dat doar 150 de bilete iar acestia au considerat ca este o bataie de joc si au refuzat biletele, iar din cate se pare mai multe bilete nu vor primi, deci fotbalul modern invinge din nou :|
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.