Comentarii (14)
 •  16 Aprilie 2010, 17:07

lasa bai da da ca noi cat ne'am rugat de voi in tur sa ne dati mai multe bilete si nu ne'a ascultat nimeni....acum 2 ani la fel ne'ati facut (dupa ce in tur fuseseti 500 la noi pe stadion)... anul asta, ghinion, returul e la noi.. noi avem ultimul cuvant.... eu unul nu as avea nimic impotriva sa veniti mai multi dar stiu ca anul viitor aceeasi poveste si la meciul cu voi iarasi va tiganiti ca dom'ne 500 ne'ati dat 500 va dam....

ctmr
ctmr  •  16 Aprilie 2010, 16:48

Sper ca MAI sa nu faca abuzuri. De multe ori chear "organele legii" au dat gresi in gestionarea unor situatii tensionante. Oricum sunt sigur ca vor fi incidente intre ultrasi oricat de bine s-ar pregatii MAI-ul.

•  16 Aprilie 2010, 16:35

ei au stadion de 30 000 de locuri si ne dau 400... noi avem de 10 000 asa ca sa fie multumiti cu ce au... ei au inceput bataia asta de joc... pt ca le e frica de noi....sa vina aia 100 daca au sange

•  16 Aprilie 2010, 16:16

Suporterii stelei nu vor fi prezeti :( le-au dat doar 150 de bilete iar acestia au considerat ca este o bataie de joc si au refuzat biletele, iar din cate se pare mai multe bilete nu vor primi, deci fotbalul modern invinge din nou :|

Comentează