Alte știri din fotbal
Știm ultimele echipe promovate direct în Liga 2 » Cine merge la baraj
0
U Cluj și-a aflat toate potențialele adversare din primul tur preliminar Europa League
0
Acuzații șocante la Ploiești! A intrat peste fete în timp ce se schimbau și a lovit o fotbalistă: „A început să o împingă și să-i dea pumni în față”
1
Rapid - Universitatea Craiova » Primul meci după câștigarea titlului! Echipele probabile
0
Știri din fotbal internațional
Cutremur la Milan după ratarea Ligii Campionilor! Ce plănuiește patronul rossonerilor
0
Lionel Messi a cerut să fie schimbat în ultimul meci dinaintea Campionatului Mondial
0
„Como si dice Champions?” » Bucurie în stradă după prima calificare în Liga Campionilor + Discursul lui Fabregas: „Dați o petrecere mare, meritați totul!”
0
Au scris istorie în Serie A: Como este în Liga Campionilor! Dezastru pentru Milan și Juventus
1
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
8
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Asasina cu ruj și mascara care a devenit coșmarul naziștilor. La doar 22 de ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
Observ cu detașare zbaterile voastre, mai glumesc, tu faci parte dintre convinșii că Fecesebe este continuatoarea Stelei, în altă ordine de idei, sper că ai fost la o comemorare în Domnești, nu la un necaz recent, Doamne ferește!
nu este aia.ca si orice betiv care se respecta,cand incepe sa bea,o tine asa zile intregi.cine stie pe unde doarme in timpul ala,pentru ca nevasta-sa sigur nu-l primeste in casa.:)))))))))
Bai...dobitocea, asta se practica peste tot in lume in zilele astea. Norocul tau ca inca nimeni nu ti-a rupt oasele, e ca esti bine ascuns in spatele tastaturii.
nu are nevoie de bani,omul este avocat.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai observat ca olteanul dispare zile intregi de pe gsp ? ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Trebuie sa ai grave probleme cu capul, sa stai non-stop pe GSP si...indiferent de subiectul articolului sa injuri Steaua. Mai degraba cred ca e ceva organizat, cu interes la mijloc. Si interesul cel mai mare il are ziarul pentru cat mai multe click-uri la fiecare articol....asa ca raman la parerea mea..amaratul asta , primeste cativa fifirici zilnic pentru ca-si toceste degetele pe tastatura si starneste lumea.
Chiar nu asteptam ca dinamovistii sa-si lege toate sperantele de niste stelisti, Jean Pavel, Boroi si Talpan!:-)
:)) Te pricepi la oameni, metre!
bah dobitocea ...tu crezi ca plateste careva pt asa ceva ....eu intru aici sa ma pishpe voi de ras ...cu steaua voastra .....sunteti multi si prosti ....si majoritatea sunteti tarani ...90% dintre voi .... nu ati fost niciodata la un meci al stelei ... daca te simti jignit ..faci parte din aia 90% ;)
Puștan.... NEpuștan , treaba e că are dreptate.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.