FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Si 500 de lei e prea mult pentru Dinamo » Momente ridicole petrecute astăzi în Ștefan cel Mare

Marți, Dinamo nu a putut plăti taxa pentru inspecția Comisiei de Omologare a vechii arene pentru sezonul viitor, suma fiind achitată deocamdată de un apropiat al
Marți, Dinamo nu a putut plăti taxa pentru inspecția Comisiei de Omologare a vechii arene pentru sezonul viitor, suma fiind achitată deocamdată de un apropiat al "câinilor".

Articol de - Publicat marti, 22 iunie 2021 22:51 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 09:29

Dinamo nu a putut plăti astăzi taxa pentru inspecția Comisiei de Omologare a vechii arene pentru sezonul viitor, suma fiind achitată deocamdată de un apropiat al "câinilor".

Chiar dacă echipa este plecată în cantonament în Turcia, până luni, pe baza unui aranjament cu Galatasaray, prin care Dinamo nu trebuie să plătească nimic, pe „câini" îi așteaptă un ocean de probleme financiare acasă. Ultima picătură a venit astăzi. E cea mai mică, o sumă ridicolă, dar vorbește poate cel mai elocvent despre situația disperată în care se află clubul.

Nereguli descoperite la stadionul lui Dinamo

Marți, stadionul Dinamo a fost vizitat de Comisia de Omologare din partea FRF și LPF pentru partidele de Liga 1 și Cupa României din viitorul sezon. Iar în urma inspecției la vechea arenă s-au găsit mai multe nereguli sesizate mai ales de reprezentantul Jandarmeriei: 

  • o parte a camerelor de supraveghere sunt stricate sau nu mai funcționează
  • sistemul de turnicheți nu mai este nici el complet funcțional. 

Mai mult, vegetația sălbatică a început să cuprindă arena, care, în plus, este invadată de gunoaie, în lipsa unui contract cu o firmă de salubritate.

Situația disperată la Dinamo: clubul nu are nici 500 de lei în conturi

Acestea toate, și nu numai, i-au determinat pe membrii comisiei să nu acorde încă OK-ul, cei de la Dinamo trebuind să remedieze toate minusurile până pe 2 iulie. 

Situația hilară s-a creat în momentul în care s-a anunțat că demersul respectiv costă 500 de lei, bani pe care Dinamo nu i-a putut plăti! A făcut-o în cele din urmă un apropiat al clubului, care a ținut însă să-și păstreze anonimatul. Datoria ar urma să fie achitată când vor fi bani, pentru că, spun surse apropiate de Dinamo, "casieria este goală în acest moment".

Mizau că face curat FR Rugby

Toate reparațiile și lucrările de cosmetizare minimă ale stadionului înseamnă alți bani, pe care clubul de fotbal din Liga 1 nu-i are. Se miza că de curățenie se va ocupa FR Rugby și CS Dinamo. Aceasta pentru că „Groapa” fusese prima opțiune pentru cele două partide-test ale „stejarilor” cu Argentina și cu Scoția, pe 3, respectiv 10 iulie. 

Aseară însă, MTS a reușit să obțină acceptul de la UEFA pentru accesul pe „Arcul de Triumf”, astfel că cele două partide de rugby se vor disputa pe noua arenă. Iar Dinamo trebuie să găsească acum și bani de curățenie pe propriul stadion.

10.000 de eurodin salariul de 17.000 pe care l-a avut sezonul trecut Diego Fabbrini erau achitați, printr-un contract de mecenat, de fostul finanțator de la Dinamo, Nicolae Badea

VIDEO Soluția pentru salvarea lui Dinamo: „Să aibă în vederea situația din 2013”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu vedeta lui Dinamo » Agentul jucătorului anunță: „Nu cred că-și va primi banii! Cred că va deveni liber”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
22cea
22cea  •  23 Iunie 2021, 16:20
Postat de standart pe 23 Iunie 2021, 02:13

Știi tu că a fost recepționat cu toate avizele?

Stirea e chiar aici pe gesepeu !

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Iunie 2021, 12:49

Domnul Margarit a iesit in decor..De unde sa stie ca Dinamo nu are treaba cu stadionul din Stefan cel Mare , ei sunt chiriasi acolo !Cred ca taxa trebuie platita de C.S.Dinamo !

1947.forumer
1947.forumer  •  23 Iunie 2021, 12:35
Postat de paolo11 pe 23 Iunie 2021, 06:01

O sa ajungeți o echipa de bătrâni în B...

Legatura cu comentariul meu fiind care, fcfcsbistule? Am vazut, numai batrani avem printre titulari: Balbarau (21 ani), Ilie (21), Pacionel (20)... De ce tii cu o clona?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează