Alte știri din fotbal
Cele două finaliste care vor lupta pentru promovarea în Liga 2
0
România termină pe primul loc grupa la Europeanul de minifotbal » Demonstrație de forță contra Georgiei
3
Trei amicale tari pentru Rapid în cantonamentul din Austria: adversar de cupe europene
0
Șeful lui Dinamo îi lansează o invitație publică lui Giani Kiriță: „E binevenit!”
2
Știri din fotbal internațional
„Omul meciului” în finala Ligii Campionilor a dezvăluit cum a gestionat PSG golul încasat în minutul 6
0
Starul lui PSG a privit de pe bancă penalty-urile și admite: „E nevoie de noroc, dar noi...”
0
Căpitanul lui Arsenal a văzut imaginile de la final și laudă un adversar: „E un gentleman!”
0
Au! Chelsea n-a avut milă de Arsenal după finala Ligii Campionilor
0
Lifestyle
Strănepoata lui Ferenc Puskas, apariție electrizantă la finala Champions League: „Eu sunt Ane”
4
Apariție incendiară a prezentatoarei de la Insula Iubirii, la scurt timp după despărțirea de căpitanul din Premier League
6
Sosia lui Kim Kardashian vine la marele meci și le va face galerie roș-albilor
4
Fiul lui Michael Schumacher și-a făcut oficial apariția cu frumoasa Clara » Noua iubită este violonistă
4
Ciprian Ciucu anunță „5-6 ani de șantiere în București” și cere ca RAR să ...
Libertatea
Răsturnare de situaţie în cazul copilului de 2 ani mort lângă un tobogan ...
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Trofeu pentru incluziune, dar acces prin ușa pentru decoruri și marfă! ...
Libertatea
cum sa se anteneze 7 ore pe saptamana? nu e posibil aseaceva cel putin 2 ore pe zi
cum puteti sa scrieti asa aberatii habar nu aveti de unde 555e cand el nu castiga nici 50e Numaiaberatii de articole Sunteti niste mincinosi
sunt dezamagit total de voi a-ti ajuns un gsp de kakao
interesant, altii muncesc 2 luni sa castige cat boya in o ora...pacat ca mi-am ratat cariera de fotbalist :( da nu-i nimic ca ma fac g. copos :))
=))=)) cine naiba face articolele astea????? :))
Mai handeilor ! .. In loc sa dormiti noaptea,taxtati numa' prostii! :))) Omu' zice ca uratu' lucreaza 30 de ore pe luna. Intr-un an ,inseamna ca lucreaza 30(ore/luna)X 12 luni= 360 ore/an (lucrate). 360x555=199 800 E. ..Tata mi-a zis ca daca trec intr-a 4-a,o sa-mi ia bicicleta!!
Nu intelegeti?? el munceste doar 30 de ore pe luna,asa sa calculat salariul pe ora...mai invatati sa cititi...
cine a scris articolu e de 555 ori mai prost k noaptea...cred ca era taica su beat cand baga la masa
gazetari matematicieni.....de rasul lumii...555 euro pe ora cu salariul de 200.000 euro pe an????ha ha ha
citez:Cum Boya are un salariu de 200.000 de euro pe an, rezultă că el ia, în medie, 555 de euro pe oră! bai prostilor nici matematica nu mai stit!!!!!555*24*365=??????dobitoci!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.