FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

6 absenţi la Poli cu Rapidul

Articol de - Publicat luni, 07 aprilie 2008 00:00

Politehnica Iaşi va face deplasarea spre Bucureşti marţi, la prînz, în vederea partidei cu Rapidul, de miercuri. Din delegaţia ieşeană nu vor face parte Bîlbă şi L. Munteanu, suspendaţi, Onuţ, Ciobanu, Pecnik şi Tincu, toţi accidentaţi. Moldovenii vor hotărî în ziua plecării spre Capitală dacă Bersnjak, accidentat la antrenamentul de luni seară, va merge `n Giuleşti.

Citește și:
Cea mai sexi antrenoare din România nu s-a abținut nici de Crăciun » Cum a apărut
Handbal
Cea mai sexi antrenoare din România nu s-a abținut nici de Crăciun » Cum a apărut
Uluiți când au auzit salariul pe care îl oferă Gigi Becali: „O sumă de neimaginat”
Superliga
Uluiți când au auzit salariul pe care îl oferă Gigi Becali: „O sumă de neimaginat”
„Ați fost celebri” » Cutremur de Crăciun pe scena ultras din România! „Câinii” și-au etalat „prada” pe câmp, steliștii au reacționat
Superliga
„Ați fost celebri” » Cutremur de Crăciun pe scena ultras din România! „Câinii” și-au etalat „prada” pe câmp, steliștii au reacționat
Victor Pițurcă exclude un nume mare din lupta la titlu: „Aici se va da bătălia! Vă spun cine mi-aș dori să câștige”
Superliga
Victor Pițurcă exclude un nume mare din lupta la titlu: „Aici se va da bătălia! Vă spun cine mi-aș dori să câștige”
Surpriza Duster de Crăciun - a devenit cea mai cumpărată mașină nouă în Ucraina
Profit.ro
Surpriza Duster de Crăciun - a devenit cea mai cumpărată mașină nouă în Ucraina
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Fotbalistul Anului”, Andrei Rațiu, interviu de gală la Madrid: „Nu sunt arogant. Sunt doar timid” + „Vini jr. cel mai incomod? Nu! El e mult mai electrizant!”

„Trebuie obsesie, dar și liniște” » David Popovici e „Sportivul Anului” și vorbește într-un interviu-eveniment despre o mare provocare: „N-am trecut niciodată prin așa ceva”

Comentarii (6)
 •  07 Aprilie 2008, 22:05

cristi vezi de oi sa nu sara gardu

•  07 Aprilie 2008, 21:58

cristi e vb de poli iasi prostule

•  07 Aprilie 2008, 21:57

bah cristi e poli iasi ...nu e poli timisoara ...dacah nu stii cine joaca taci dreaq si stai in banca taaa...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează