Alte știri din fotbal
Pleacă Denis Alibec! Jucătorul s-a înțeles cu noua echipă » Gigi Becali confirmă mutarea
14
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
2
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
2
Știri din fotbal internațional
Cei doi remarcați ai lui MM Stoica la egalul cu Fenerbahce: „I-am spus și patronului: el merită să joace!”
0
Ștefan Târnovanu se ia de ultrașii din Peluza Nord: „Banner la mișto” + Reacție după ce Becali l-a scos din poartă: „Domnul patron a venit la bază...”
0
Domenico Tedesco, neimpresionat: „FCSB? Nu ne-a surprins cu nimic”
0
Elias Charalambous, întrebat direct despre conflictul de la vestiare: „La pauză au fost nervi”
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Teancuri de euro în scara blocului: momentul în care avocata Adriana ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Armistițiu energetic între Rusia și Ucraina: „I-am cerut personal lui ...
Libertatea
dupa meciul cu steaua eram convins ca locul 18 este al nostru. dar acum dupa ce am vazut toate echipele in prima etapa, iar lotul se imbunatateste, pot spune ca putem scapa de retrogradare nu vin superjucatori, dar cei ce au venit pot face diferenta trebuie sa avem rabdare cu ganea are o sarcina foarte grea si nu stiu daca va indeplini baremul impus de 17 pcte in 10 meciuri nu stiu de ce a acceptat, cunoscand care e programul celor 10 meciuri si ce lot avea la dispozitie in acel moment ganea nu vorbeste mult ca sumi, deocamdata nu este teatral sper sa aiba capacitatea de a construi o echipa succes ionel ! hai rapid !
jucatori excelenti cel putin Dica si Nicolae vor face o echipa care sa nu mai aiba probleme la retrogradare, de restu nu stim prea multe dar oricum p langa copii care au jucat cu FCParnaia sunt mai buni si trebuie incercati. Mai tinem cont ca deocamdata nu se vot aduce jucatorii de cat liberi de contract si pe salarii modeste.
jucatori de umplutura sunt astia...nu fotbalisti.
"(acolo e permis orice, inclusiv să ne ċăċam). " Daca spui matale, acolo la voi se practica doar MANCATUL, cum il faceti cum, hop pe "el".
nu este un user distinct, oricum. e doar o clona stupida si plina de stupefactia propriei existente nonideatice. la urma urmei, tiganul stabilit in italia a descoperit si placererea netului, nu doar a cersitului, iata ca are talent narator si actoricesc ..))
oo.. bun asa, rapid a fost extrem de slaba in derby, era clar ca nu putea duce ritmul cu acei jucatori si cu un lot la limita. acum se poate face cat de cat o echipa.
Rapid e in insolventa ,nu are drept sa transfere decat jucatori liberi de contract, asa ca cine a scris acest articol e mare habarnist...cat despre oile cu miros de stana puturoasa batute de proprii manageri , sa faca bine sa stea la ei in adapost...sa nu vbeasca ei de jucatori de etnie..idolii lor au fost lacatus, ilie dumitrescu, petre marin, nicolita...deci mai multi gipsany pe metru patrat decat la steaua nu ai sa vezi niciunde...5telemistilor...
Si de ce ai rata ocazia sa intri in satra lor? Scapam si noi de prezenta ta!
e dauna totala!
Sufla-mi-aș mucii pe fața ta că, de caldarâm, mă amendează aștia! Asta, dacă, nu cumva, caldarâmul se află în Julești / Ferentari / Rahova (acolo e permis orice, inclusiv să ne ċăċam). Dar, mai bine că nu se află acolo...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.