Alte știri din fotbal
Chivu l-a schimbat pe căpitanul Turciei: „Și datorită lui m-am transformat! Ne-a acordat șanse tuturor la Inter”
0
Dezvăluie în premieră, fără ocolișuri: „Să investesc la Dinamo? Voiam doar imagine! M-a mirat Becali”
0
Deschidere de scor în România U18 - Andorra U18 » „Tricolorii” lui Ion Marin încep drumul spre EURO 2027
0
Ce știe Arda Guler, starul celor de la Real Madrid, despre România: „Sunt onorat să fiu comparat cu Gheorghe Hagi”
0
Știri din fotbal internațional
Scandalul de corupție se amplifică » Un club riscă o amendă de milioane și excluderea din prima ligă
0
Pep Guardiola și-a declarat admirația față de colosul din Europa: „Spuneți-mi când nu te bucuri”
0
Fostul antrenor al lui Gheorghe Hagi de la Real Madrid, diagnosticat cu o „boală teribilă”
0
Manchester United pregătește arena-gigant de DOUĂ miliarde de lire » Planul: să fie gata pentru finala Campionatului Mondial!
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
0
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
Avertizare meteo ANM de ploi de până la 35 l/mp, ninsori și vânt puternic, ...
Libertatea
Ce pot face românii care vor să-și monteze panouri fotovoltaice în lipsa ...
Adevărul
Celălalt Istanbul: partea întunecată a metropolei în care joacă România » ...
GSP SPECIAL
Patru tactici-cheie prin care Iranul poate forța retragerea SUA, chiar dacă ...
Libertatea
de acord cu tine.. o singura exceptie..neumarkt e bere din tg-mures. :D
Alo, Mister, antrenorul nationalei: pana si Claudiu Raducanu a trecut examenul de bacalaureat...
Sa nu-l uitam pe Bula cu declaratia "În afară de cele 6 goluri, Steaua nu a mai avut nicio ocazie".
Gigi e la Mânăstire, lui mm i-a picat netul, hai sa repetam povesti cu Claudiu Răducanu și să”ne râdem de el”.
Cu scoala online vor fi o gramada de "claudiu raducanu"!
M-am conectat numai ca sa spun ca ma enerveaza teribil moaca lu asta, cu *** Ma uit prin ziare pe net in fiecare zi, am scapat de Halep, era in fiecare zi, acuma coronavirus si de ceva zile numai ratu' deschis a lu' asta il vad. Mai schimbati poza macar*** e la fel de enervant ca un robinet care picura cand vrei sa te odihnesti
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Bine că sunteți voi deștepți .Voi de ce nu v-ați făcut fotbaliști ,cel puțin la nivelul lui ? Golul ăla care a rupt gardul a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare .
..si cardurile de prin Mexic si nevasta care a plecat cu toti banii lui, toate sunt inventii de presa, nu? Or fi si ceva exagerari dar tocmai el din aratia fotbalisti s-a ales cu porecla blocnotes?
bravo, ai dreptate 100%.
Nu-i nimic, Claudiu, asa "fraier" cum erai, ridicai 20,000- oameni in picioare, si fiecare din ei visa sa fie Chiar Tu in secundele alea... Respect, si asa cum au scris multi aici, daca erai azi in Liga lu Jino discutai de la 30 in sus, chiar si pe Canicula.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.