FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

6 întrebări decisive! Avem lista lui Reghe: unde trebuie să schimbe Steaua pentru a lua titlul!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 00:52

Cine ia banderola? Care e varianta B pentru tactică? Reușește Neubert să-și desăvîrșează magia asupra lotului în această iarnă?

Sînt 6 întrebări, punct cu punct, în Gazeta Sporturilor de astăzi. Le afli doar cumpărînd ziarul de la chioșcuri sau downloadîndu-l de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ediția tipărită este urcată în fiecare noapte!

Campioana a ajuns duminică în Antalya, dar munca propriu-zisă va
începe de astăzi. Programul e clasic de cantonament: cîte două
antrenamente zilnic, exceptînd zilele cu amicale.

Durata stagiului diferă, e mai lungă decît de obicei. Steaua va petrece 14 zile în acest al doilea cantonament din Turcia. Iar
Reghecampf are destule probleme de solu ţionat, o listă cu obiective pe care antrenorul e obligat să le îndeplinească pînă la restartul Ligii 1.

Află ce îl macină pe antrenorul Stelei din Gazeta Sporturilor de astăzi!

Citește și:

// Interviu EXCLUSIV cu Ilie Năstase: "În România, trebuie să fii Bjorn Borg ca să nu te enervezi la volan!"
// Cele mai tari cote ale zilei de luni sînt evidențiate de tipsterii GSP!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
adianghelescu
adianghelescu  •  25 Ianuarie 2016, 15:13

nu trebuie sa schimbe nimic titlu este deja luat in mizeria asta de campionat

para.para
para.para  •  25 Ianuarie 2016, 12:50

fcsb nu trebuie sa mute nimic si nicaieri pentru ca are deja frf si lpf in spate. Daca mai punem si cireasa de pe tort, adica ghesepeul care este ziarul de casa al mantuitorului din pipera, ca mass-media romaneasca doar de aia este mijloc de dezinformare in masa, fcsb-ul poate sa doarma linistita ani de zile pe primul loc. Aaaaa, eram sa uit, fcsb-ul mai beneficiaza si de pozitia aplecata a celorlalte echipe atunci cand joaca cu ele.

888579437924022
Radu Mazareanu  •  25 Ianuarie 2016, 10:13

Da Sumudica ce trebuie sa faca sa ia titlu .Sau trebuie doar fscb sa ia an de an sa aveti voi ce scrie aberatiile voastre.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează