FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

6 întrebări decisive! Avem lista lui Reghe: unde trebuie să schimbe Steaua pentru a lua titlul!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 00:52

Cine ia banderola? Care e varianta B pentru tactică? Reușește Neubert să-și desăvîrșează magia asupra lotului în această iarnă?

Sînt 6 întrebări, punct cu punct, în Gazeta Sporturilor de astăzi. Le afli doar cumpărînd ziarul de la chioșcuri sau downloadîndu-l de pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ediția tipărită este urcată în fiecare noapte!

Campioana a ajuns duminică în Antalya, dar munca propriu-zisă va
începe de astăzi. Programul e clasic de cantonament: cîte două
antrenamente zilnic, exceptînd zilele cu amicale.

Durata stagiului diferă, e mai lungă decît de obicei. Steaua va petrece 14 zile în acest al doilea cantonament din Turcia. Iar
Reghecampf are destule probleme de solu ţionat, o listă cu obiective pe care antrenorul e obligat să le îndeplinească pînă la restartul Ligii 1.

Află ce îl macină pe antrenorul Stelei din Gazeta Sporturilor de astăzi!

Citește și:

// Interviu EXCLUSIV cu Ilie Năstase: "În România, trebuie să fii Bjorn Borg ca să nu te enervezi la volan!"
// Cele mai tari cote ale zilei de luni sînt evidențiate de tipsterii GSP!

Citește și:
„Clientul” lui Becali după FCSB - Dinamo: „Am vrut să-l schimb, dar mi-a zis MM: «Gigi, îl nenorocești!»”
Superliga
„Clientul” lui Becali după FCSB - Dinamo: „Am vrut să-l schimb, dar mi-a zis MM: «Gigi, îl nenorocești!»”
Nu doar Olaru va fi amendat! Gigi Becali anunță: „Îi dau maxim cât vom putea! Debandadă!”
Superliga
Nu doar Olaru va fi amendat! Gigi Becali anunță: „Îi dau maxim cât vom putea! Debandadă!”
Le-au aflat scenografia! Planul dinamoviștilor, dejucat la derby: „Un mesaj de Sărbători...”
Superliga
Le-au aflat scenografia! Planul dinamoviștilor, dejucat la derby: „Un mesaj de Sărbători...”
Ce notă a primit Cristi Chivu, după ce Inter a demolat-o pe Como: „Câștigă pariul! Copleșitor”
Campionate
Ce notă a primit Cristi Chivu, după ce Inter a demolat-o pe Como: „Câștigă pariul! Copleșitor”
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Profit.ro
Lanț de magazine dispare din România. Cine vine în loc
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Acuzații SEISMICE împotriva lui Gheorghe Tadici: „S-a răzbunat că nu i-au ieșit pariurile! Știe toată țara că pariază!” » Retrasă definitiv la doar 25 de ani: „Era terminată psihic de Tadici, plângea non-stop!”

Scor aiuritor la baschet: 207 puncte diferență! » Scandal după meci: „E nevoie de bun-simț în astfel de situații” vs „Să ne oprim și să nu mai jucăm?”

Comentarii (30)
crotalie
crotalie  •  25 Ianuarie 2016, 05:49

Noi care iubim culorile sfinte rosu si albastri si alcatuim marea familie ros-albastra sustinem echipa lui Nea Gigi care e om bun adica Steaua sau fbsc sau fscb sau cum doreste fiecare sa scandeze frenetic timp de 90 de minute plus cele dictate pentru ca nu este doar numele primordial si ne-am dat seama imediat si va fi decisiv sa fim in frunte sau mai important pe primul loc si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

bogdany8
bogdany8  •  25 Ianuarie 2016, 01:40
Postat de qwerty007 pe 25 Ianuarie 2016, 01:26

Ce articol,zici ca e revista fcsb aici, ne faceti scaraba de articolele voastre !!!

De 2 luni ne aburesc nu mai cu stiri despre fcsp.

qwerty007
qwerty007  •  25 Ianuarie 2016, 01:26

Ce articol,zici ca e revista fcsb aici, ne faceti scaraba de articolele voastre !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează