Alte știri din fotbal
ESPN, The Athletic și Sofascore prezic învingătoarea în Turcia - România: „Fără emoții”
0
Neconvocat, atacantul din Premier League dă din casă înainte de Turcia - România: „E foarte simplu cum a redresat echipa Montella”
0
Turcia - România, marele meci pentru Campionatul Mondial » Echipa aleasă de Mircea Lucescu: decizia în cazul lui Ionuț Radu
10
„Mister” e acum federal cu acte în regulă » Ilie Dumitrescu, la prima deplasare sub administrația Burleanu: surprins lângă Bodescu și Vișan
10
Știri din fotbal internațional
Kylian Mbappe respinge ultimele relatări despre genunchiul său: „Eu sunt responsabil”
0
Arsenal pregătește o lovitură de proporții! » The Independent: „Vedeta lui PSG și-a dat acordul”
0
Flirtează cu Real Madrid? Rodri alimentează zvonurile: „Nu poți spune nu”
0
Chivu se pregătește pentru „o revoluție” » Gazzetta: „Barca insistă pentru Bastoni, Inter i-a fixat prețul”
0
Lifestyle
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
5
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
O firmă mufată politic livrează mâncarea bolnavilor din Spitalul Județean ...
Libertatea
Aurul ascuns în Carpați: peste 2.000 de tone scoase în ultimele două ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Experiment Libertatea. Preţurile la alimente în Bulgaria faţă de România: ...
Libertatea
Randoame, l-ai uitat pe Dorin Mateuț!
Doar Faliment București #DDînB
4 - 2 - 3 - 1 /ESANU - A.RADU , PULJIC , EHMANN , S. FILIP - RAUTA , SORESCU(p. anton) - MIHAIU(moldoveanu) , MAGUREANU , FABBRINI(nepomuceno) - GUEYE(stere)(blejdea?) !!!
Încetați să mai prezentați această franciză stalinistă falimentară numită Minamo drept club mare. Este o jignire pentru cluburile cu adevărat mari, o insultă pentru iubitorii fotbalului cinstit nu mimat pe teren!
La MINAMO sărăcia este literă de lege.
"Clubul care a dat atacanți ce au câștigat Gheata de Aur". Vă faceți că nu știți că au fost FURATE acele Ghete de Aur??? Toni Polster: „Cămătaru, dă-mi «Gheata de Aur» înapoi!“
Corect asta trebuia făcut in 1990: după ștergerea și desființarea Victoriei, Flacarei și fc Olt, Dinamo echipa miliției și Securității trebuia cel puțin retrogradata in liga a 5 a ori desființată! Titlurile câștigate abuziv cât și cupele retrase și anulate imediat! Dar cum in cea mai corupta capitala balcanica nu exista corectitudine, politicul a ținut in viața aceasta mizerie! Astăzi o mâna de cai mama lor de “ultrași” încă spera sa readucă echipa miliției pe culmile gloriei :))))) Dar la baza sta un SRL cu titulatura de coafor sau salon de frizerie! Cât de p sa fii!?
Acum are grija Marius Nicolae de fondurile DDB ptr ca i sa prescris fapta !
Impozitele celor 2,5 mil de bugetari și cei 3,5 mil din sectorul privat nu ajung nici pentru un etaj de spital construit corect și dotat ca in Occident! Povestea asta cu DDB devine penibila și grețoasă pe zi ce trece! Nu este de laudat nimic in acțiunea acestor așa ziși suporteri prin strângere de fonduri și salvarea unei echipe care folosește in chirie un nume și o stema! Este pur și simplu o gaura neagră care niciodată nu se va opri in a înghiți bani.
bai ...the plumber...cunosti zicala cu sapatul gropii altuia ? Vezi sa nu cazi.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.