Alte știri din fotbal
Gazzetta dello Sport: „Mai multe echipe din Serie A s-au interesat de Daniel Bîrligea”
0
Kyriakou abia a reziliat cu Dinamo și a bătut palma tocmai cu rivala: „Îl așteptăm!”
0
„Ăsta e pronosticul meu!” » Pățit cu Sepsi, Dioszegi face dezvăluiri-șoc din noaptea retrogradării și numește prima echipă care va pica din Superliga: „Enigma e alta”
0
Becali se ia din nou de Mihai Popescu: „E mai puternică nevastă-ta decât tine? Tu aduci 20.000 de euro în casă, ea aduce 3.000! Ești nebun?”
0
Știri din fotbal internațional
Richarlison, out 2 luni! » Pe cine vor Spurs în locul lui + Ce se întâmplă cu extrema care ar fi trebuit să vină la schimb cu Drăgușin
0
A salvat-o pe Barcelona în ultimele minute, iar Hansi Flick a decis „la cald”: „De acum...”
0
„Probleme cu românul” » Turcii au calculat cât ar avea de încasat la reziliere Marius Ștefănescu
0
Au revenit să i-l fure pe Calhanoglu lui Chivu! Cât cere Inter + Primul transfer al anului, finalizat
0
Lifestyle
La 47 de ani, mama juniorului din Superligă a rămas în costum de baie și s-a tolănit pe șezlongul acoperit de zăpadă: „Ce zice băiatul tău?”
22
Prezentatoarea știrilor sportive a fost suporter Dinamo: „Copilărie alb-roșie. Mi-a rămas în suflet”
6
Audi a scos pe circuit noul monopost cu care debutează în Formula 1 » Primele imagini oficiale
1
Cel mai cunoscut om al străzii din NBA a fost arestat pentru droguri și alcool
0
„Mi-a spus că viața în România este grea, iar câștigurile decente sunt ...
Libertatea
Dacia, aproape de o performanță fabuloasă: e prima în Raliul Dakar, cu doar ...
Adevărul
„Rețeaua Nigeria” » Jucători păcăliți sau legați cu clauze aberante de un ...
GSP SPECIAL
Oligarhul rus a fost găsit mort, la o săptămână de la dispariția sa ...
Libertatea
intr-adevar, Alexa trebuia eliminat, dar e o rusine ca rapidistii sa afirme ca era nevoie sa se joace 11 contra 9 pentru a fi in stare sa castige meciul...
Ce articol penibil!!! De unde pana unde comparatia asta cretina? Rapid a pierdut pentru ca au jucat mai slab decat Poli nu pentru ca Alexa nu a mai primit un galben. Numarati toate greselile de arbitraj ce au favorizat Rapidul si o sa vedeti ca ca bucurestenii au fost clar avantajati de arbitraj
alexa merita rosu direct... fara comentarii... cine stie fotbal stie ca nu sunt permise: tranta, strangularea, tragerea si loviturile aplicate adversarilor, deci e clar de rosu, primul rosu a fost corect acordat... si inca ceva, se stie despre alexa ca e un cioban care nu le are cu mingea, dar le are cu cotonogeala... are dreptate Zota, daca Hategan asta nu primeste vreo 5 etape suspendare inseamna ca e protejat furtul in Romania... rusine, mi-e rusine cu voi "romanilor"
eu tin cu Poli apoi Rapid, dar e rusionos sa mai comentezi(Zota) dupa ce echipa iti este dominata de o echipa cu un eliminat, ceri 2 eliminari ca sa castigi. Exista faulturi mult mai evidente care nu se materializeaza in eliminare, Rapid a beneficiat de una. Problema se pune ce usor a luat Alexa primu galben, si cate galbene meritau rapidistii, la un fault la Badoi se impunea poate o eliminare
nu stiu cati dintre voi ati observat ca anul trecu cand s-a dus sa-i "desparta" pe ganea si pe arbitru , acest killer care este alexa i-a aplicat un pumn miseleste arbitrului (pe la spate). cine nu ma crede poate sa revada faza ... cu atentie!
Da Zota, sigur nu pierdeati daca Poli ramanea in 9 jucatori. Mare echipa si mare conducator !!!
nu numai ca l'a strans de gat , dar l'a si calcat in picioare ,i-a scos si ochii si dupa aia a venit cu aruncatorul de flacari sa-l prajeasca ...:)))))))) Lazar ii un foarte talentat jucator dar are un mic defect...prea des cade ca si curentat si incepe celebrul slagar 'auuuu buba mea'.A simulat si cu Alexa si cu Sretenovici .O data a mers ...
Draga Caline, tu visezi baiatule. Ba esti chiar "bolnav cu mintea". Unde ai vazut tu strangere de gat? Ce comparatie idioata poti sa faci. Mai exact acest articol nu denota ca esti nebun, ci faptul ca esti sub-mediocru ca si jurnalist. Partea buna este ca nu vom vedea prea mult numele tau pe aici, desi vad ca Gazeta se cam duce la vale. Trateaza-te baiatule. Esti jalnic, jalnic.
AR trb sa va fie rusine jurnalistilor de 3 bani nici macar lei sau roni cum vreti,asta este articol???cum puteti sa il asemanati cu ce a facut ganea???cum puteti sa tot ii dati citatele lui zotta acest nemernic care a si fost arbitru????ce se tot plinge nu au fost in stare atita timp sa bata cit poli a fost in 9 jucatori de cimp!!au fost mai buni????eu cred ca nu sa vazut acelasi meci la televizor cel putin poli a avut 3ocazii marii cind erau in 9 pe cind rapidul nimic!fiti cinstiti domnilor!!!
multumesc, m-ati convins, nu merita sa mai intru pe acest site. nu aveti informatii corect aproape niciodata, tot timpul vreti sa vindeti si scrieti articolele in asa fel incat sa se muleze pe credinta principalilor vizitatori Imi pare rau dar renunt la acest ziar pentru neciopliti Salut
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.