FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CSM POLI IAȘI 0-0

69 de zile! Chiajna n-a mai cunoscut gustul victoriei de pe 19 februarie, 0-0 cu CSM Poli Iași. Alexa e în mare pericol să fie demis

Elevii lui Alexa n-au cunoscut bucuria succesului în play-out // Foto sportpictures.eu
Elevii lui Alexa n-au cunoscut bucuria succesului în play-out // Foto sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 00:00

Adus de la ASA ca salvator cu baghetă magică, Dan Alexa n-a putut să facă minunile pe care le sperau ilfovenii.

Are 10 meciuri fără succes, 6 înfrângeri și 4 rezultate de egalitate pe banca Concordiei, iar șansele ca echipa de lângă București să rămână în Liga 1 și din sezonul viitor sunt tot mai mici.

"Sunt sătul că am același discurs după fiecare partidă. Ne creăm ocazii, însă nu suntem în stare să marcăm. Degeaba trag semnale de alarmă, că văd că tot nu se întâmplă nimic. Nu câștigăm și asta e situația. De ce să mă tem că mă dau afară? Aia e...", a explicat Alexa la finalul remizei de aseară.

După ce Grahovac a suferit o accidentare urâtă în minutul 20, luxându-și glezna, nou-intratul Caparco a avut o prestație excelentă.

Costin (32), Cristescu (37) și Deaconu (45+2) l-au pus la grea încercare pe goalkeeper-ul ieșean, dar intervențiile senzaționale i-au salvat pe moldoveni. "A făcut meciul vieții lui, ce să mai comentez eu?!", a fost de părere Marius Pena.

Degeaba a schimbat Alexa după pauză, cu "copilul de suflet" Dobrosavlevici și cu Răsdan, tot ieșenii au fost la conducerea jocului. Herea, mult sub nivelul pe care-l avea acum câțiva ani, a tras slab (83) și același Caparco și-a salvat echipa.

"Nu noi le-am făcut rău celor de la Chiajna, s-au îngropat singuri!",  a fost concluzia lui Ștefănescu.

Meciul 300 și-o premieră

Fundașul Cosmin Frăsinescu a bifat aseară partida cu numărul 300 în Liga 1, el fiind cel de-al 139-lea jucător din istoria campionatului care atinge această cifră! Fotbalistul de 32 de ani a bifat și o satisfacție personală. Antrenorul Eugen Neagoe a decis să-i dea banderola de căpitan contra Concordiei, Cosmin fiind pentru prima oară liderul Politehnicii.

"Sunt puțin dezămăgit că n-am câștigat. N-am reușit să marcăm, dar am avut situații bune de a înscrie. Și ratările fac parte din joc"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

"Dedic cele 300 de meciuri tatălui meu, care acum e în spital. Am fost cu gândul la el tot timpul. Sperăm la primul loc în play-out"
Cosmin Frăsinescu, mijlocaș Poli Iași

"Cred că i-am oferit parada etapei lui Caparco. Ar fi însemnat foarte mult să înscriu la debut. Sper să-mi ajut cât mai mult echipa"
Ronaldo Deaconu, mijlocaș Chiajna

chiajna csm poli iasi 0 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Aprilie 2017, 11:18

Vrem stadion cu pista si antrenor chirurg !

811730288915362
Constantin Luca  •  29 Aprilie 2017, 10:14

sa si dea demisia mai repede,nu pot suporta pletosii,barbosii,ce se cred acestia?alexa,lipovanul maftei,toti sa-u lnvatat sa-si lase barba,sant fotbalisti sau calugari? astept decizii de laFRF-LPF.vezi copii de 18-19 ani cu barba,ce fac parintii lor ? ce invataturi le dau?lntrati in randul oamenilor!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează