FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

7 ani căpitanul Stelei, Rădoi desființează gestul lui Florin Tănase: "M-a jignit! Pe teren n-aș fi făcut nimic, dar în vestiar..."

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2018 14:23

Florin Tănase a refuzat banderola FCSB-ului la meciul cu FC Voluntari (2-1) după ce Bogdan Planici s-a accidentat și nu a mai putut continua. Reacția fotbalistului FCSB-ului l-a scos din sărite pe Mirel Rădoi, care nu s-a ferit să-l critice. 

"E ceva jignitor pentru mine, ca fost căpitan al Stelei! În teren n-aș fi avut nicio reacție, erau spectatori. Dar probabil că în vestiar ar fi fost alt gen de reacție.

Nu mi se pare normal. Cred că dacă vrei să arăți că ai refuzat-o cum a făcut-o și Pintilii, trebuie să fii la același nivel cu Pintilii. Dar tu nu ai imaginea lui și nici nu ai realizat ce a realizat el. 

E în mare eroare însă! Trebuia să accepte banderola. Pe banderola Stelei era bătaie, pentru că e o mândrie", a zis Rădoi, fost căpitan al Stelei în perioada 2002-2009, la ProX.

Citește și: Nimeni n-a mai înțeles nimic! Haos după accidentarea lui Planic: o vedetă a refuzat banderola + derută incredibilă în defensivă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
1044038828966212
Andrei Droopy  •  07 Noiembrie 2018, 21:06
Postat de alex_1973 pe 30 Octombrie 2018, 19:57

Ești una dintre rusinile lui nea Gigi Cum îi zici

Rusine esti tu :) Mai bine cu Gigi , chiar daca nu multi dintre noi il suporta , decat cu armata si cu Lacatus. Tu constientizezi ca echipa aia exista datorita banilor platiti de noi ? ma refer la cei care platim taxe si impozite la stat ? Sa-si faca Talpan echipa din banii lui si sa o numeasca Steaua si s-o tina el in ce liga vrea. De Lacatus nici nu mai vorbesc, cand era antrenor la Steaua lu Gigi , era in stare sa-i pupe pantofii ca veneau banutii ;)

883135188391540
Popa Corneliu  •  31 Octombrie 2018, 12:10

Ma uit, citesc si imi dau inca o data seama de puterea de manipulare a mass-media! Arunca cate un subiect ca sa "testeze" piata ca sa vada cum mai sta tugulimea cu parerile! FRF si Habarnam Burleanu au de indeplinit o "comanda": sa-l scoata din fotbal pe Becali! Dar nu oricum, ci aprobarea tugulimii si aici are de muncit mass-media! Sunt tare curios cum o sa procedeze Mama Justitie in cazul cu Talpanica, pionul Armatei, pe care deja Justitia "l-a ajutat stramb", interpretand Legile la ORDINELE POLITICULUI! Nu este presa a patra putere in Stat?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  31 Octombrie 2018, 07:09
Postat de poison_5 pe 30 Octombrie 2018, 17:19

Dinamo e singura echipă de tradiție rămasă în Liga 1.

La un moment dat erau doar 3 echipe care nu retrogradaseră vreodată din Liga I : Steaua, Dinamo şi U Craiova. Au avut grijă dinamoviştii (prin lt. col. Neţoiu, subofiţerul Dinel Staicu, ciripoiul Mititelu şi col. Mitică Dragomir - ca supervizor; toţi, Doi ş-un Sfert, UM 0215 a MI) ca UCva să retrogradeze...Acum, par să fie loviţi de blestemul Craiovei ! Pe Neţoiu l-a adus Mircea Dinescu, pe care Neţoiu îl supraveghease în 1989 (sindromul Stockholm, victima îşi admiră prigonitorul !). Armata şi-a făcut-o cu mâna ei. Adică DIA, care l-a crescut pe Gigi B., i-a dat terenuri, l-a făcut şi credincios (în anii '80, le aducea dansatoare de la Melody Bar lui Hagi et Comp !), cu gândul să-l propulseze...preşedintele al României !!! Că doar Armata şi Biserica aveau cea mai mare popularitate...GB şi-a luat-o însă în cap şi, cum nu mai asculta de nimeni, i s-a dat o lecţie, cu Băsescu la butoane, fost agent DIA şi traficant de armament la negru la Anvers. Acolo este Bursa de diamante şi locul cel mai bun ca şefii de stat africani să-l plătească în diamante, că nu lăsau urme...Dinamo îl are patron pe Negoiţă, al cărui unchi, Anghelache, a fost şef peste conturile secrete ale lui NC. Băgat în fotbal ca să ajungă reprezentant FRF la UEFA, Nyon, Elveţia, unde erau conturile...Negoiţă - în război pentru Dinamo cu fostul ginere al lui Ion Dincă "Te leagă", căruia BPEx din seara de 22 i-a repartizat domeniul IT. Ăsta-i fotbalul nostru !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează