FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO + FOTO 7 detalii remarcate de reporterul GSP la Sepsi - FCSB » Cum a fost tratat singurul moment tensionat din tribune + cu cine s-a întreținut MM

Mihai Stoica a discutat și el preț de câteva minute cu Marian Salomir, observatorul de arbitri de la Sfântu Gheorghe. +13   FOTO
Mihai Stoica a discutat și el preț de câteva minute cu Marian Salomir, observatorul de arbitri de la Sfântu Gheorghe.

Articol de , - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 21:38 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 22:08

Disputa de la Sf. Gheorghe dintre Sepsi și FCSB, din runda cu numărul 10 a Superligii, a oferit mai multe momente de fair-play. 

1. Aganovic, prieten cu toată lumea

Adnan Aganovici, acum la Sepsi, fost la FCSB, s-a întreținut cu toată lumea înaintea duelului de la Sfântu Gheorghe. La inspecția gazonului a petrecut mai bine de un sfert de oră cu Vali Crețu și Cristi Ganea. 

Apoi, în timp ce echipele se încălzeau, a venit pe marginea terenului pentru a se saluta cu Mihai Stoica și Cătălin Făiniși, ofițerul de presă al oaspeților. Aga are 18 meciuri pentru FCSB în sezonul 2017-2018, marcând de două ori.

Apariție în premieră pe banca celor de la FCSB » Explicația lui Elias Charalambous
Sepsi - FCSB
Apariție în premieră pe banca celor de la FCSB » Explicația lui Elias Charalambous

2. FCSB, primită cu căldură la Sf. Gheorghe

FCSB a fost așteptată de câteva zeci de fani la arena din Sfântu Gheorghe. Deși purtau tricouri cu Sepsi sau fulare cu însemnele formației gazdă, suporterii covăsneni n-au huiduit deloc sosirea roș-albaștrilor. 

+9 FOTO

Mulți au scos telefoanele și au început să filmeze, iar cei mai tineri dintre fani au căutat să facă o poză sau să ceară autografe de la vedetele liderului.

3. Prezentare „în flăcări” pentru Sepsi

Fotbaliștii lui Sepsi au parte de o prezentare spcială la meciurile de pe teren propriu.

 În momentul în care crainicul strigă numele și numerele celor de la Sepsi, nocturna se stinge, iar pe panourile LED de pe marginea terenului și din tribune apar flăcări. Evident, prezentarea echipei e făcută în ambele limbi, română și apoi maghiară.

7 detalii remarcate de reporterul GSP la Sepsi - FCSB » Cum a fost tratat singurul moment tensionat din tribune + cu cine s-a întreținut MM
FOTO: Vlad Nedelea (GSP.ro)

4. „Se vede că iubești secuii” :)

Printre cei solicitați la poze s-a numărat și Valeriu Argăseală, unul dintre cei mai vechi oameni din club. Fostul arbitru a acceptat fără ezitare, iar suporterul covăsnean a glumit: „Se vede că iubești secuii”. O afirmație la care Valeriu Argăseală a răspuns cu un zâmbet.

5. Duel România - Ungaria

În timp ce la boxe se auzea melodia „Nélküled”, fanii celor de la FCSB au început să strige „România, România”. La finalul piesei, fanii din Sfântu Gheorghe au replicat "Ria, Ria, Ungaria". Atât! Duelul la distanță între galerii s-a stins, fiecare peluză fiind concentrată pe propria echipă.

6. Mihai Stoica, marcaj la Salomir

Mihai Stoica a discutat și el preț de câteva minute cu Marian Salomir, observatorul de arbitri de la Sfântu Gheorghe. Oficialul FCSB a gesticulat, probabil că tema discuției a fost legată de problemele recente din arbitrajul românesc.

7 detalii remarcate de reporterul GSP la Sepsi - FCSB » Cum a fost tratat singurul moment tensionat din tribune + cu cine s-a întreținut MM

7. Fair play de Sfântu Gheorghe

A doua reușită a celor de la FCSB, semnată de Olaru, un alt gol minunat după cel al lui Șut, a primit câteva aplauze chiar în rândul fanilor gazdelor. Cele două goluri au stins repede atmosfera de la Sfântu Gheorghe, minute bune auzindu-se doar suporterii veniți de la București.

Citește și alte știri din Superligă: 

Gabi Iancu, îngrozit de accidentarea din Petrolul - Hermannstadt: „Mi s-a făcut rău”

Cristiano Bergodi, în dubii înaintea ciocnirii cu CFR Cluj: „Nu știm la ce să ne așteptăm”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
Tikuletz
Tikuletz  •  25 Septembrie 2023, 10:29

In ansamblu a fost mai fair-play in tribune decat in alte dati, doar galeria FCSB a zgandarit de cateva ori publicul local cu 'Romania-Romania' lor. A trezit cateva raspunsuri cu 'Ungaria' dar izolate la tribuna celor in negru, prea putini ca sa genereze un scandal.

emil1986
emil1986  •  25 Septembrie 2023, 10:27
Postat de parpalache pe 25 Septembrie 2023, 08:38

Ce folos daca n-a remarcat„detaliul”principal!Ca „perlele” cuviosului erau umflate de „punguțele”lui Neubert!

Pungile lui Neubert au fost doar in capusorul tau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  25 Septembrie 2023, 10:26
Postat de daniaania pe 25 Septembrie 2023, 09:48

Deci a fost un meci al prieteniei să înțeleg?

Pentru cei care nu inteleg ceea ce vad (prosti), o fi fost un meci al prieteniei. Pentru coneseuri, Steaua a facut un meci de vis si a castigat pentru c-a fost echipa mai buna.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează