FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

7 indisponibili pentru Dică! Un fotbalist important a ieșit accidentat azi din antrenament » Cum ar putea arăta primul "11" sâmbătă

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 14:47

FCSB va juca sâmbătă de la ora 21:00 cu FC Voluntari (în direct la TV Digi, Telekom, Look Sport și liveTEXT pe GSP) cu o echipă decimată.  

TV Telekom Sport anunță că Ovidiu Popescu a părăsit antrenamentul de azi din cauza unei contuzii puternice și nu a mai putut continua ședința de pregătire. 

Este al 7-lea jucător cu probleme pe care echipa roș-albastră îl are. Ovidiu Popescu intră pe lista indisponibililor unde se mai află Marko Momcilovici, Mihai Bălașa, Alexandru Stan, Mihai Pintilii, toți cu accidentări, dar și Morais și Nedelcu, ambii suspendați.

Cel mai probabil, din lotul pentru jocul de mâine va face parte și Marian Botezatu (18 ani), fotbalist care a debutat în meciul cu Alba Iulia din Cupă, câștigat de FCSB 1-0.

Cum ar putea arăta FCSB sâmbătă:

Bălgrădean - Benzar, Planici, Filip, Jakolis - Zlatinski, Teixeira - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Playtech: ȘOC! Lovitura supremă pe care o dă Laura Codruța Kovesi! E ULUITOR, s-a anunțat acum


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Octombrie 2018, 16:15

........”FCSB va juca sâmbătă de la ora 21:00 cu FC Voluntari (în direct la TV Digi, Telekom, Look Sport și liveTEXT pe GSP) cu o echipă decimată....” !!!???? Da de ce mă decimată , joacă în 7 ???? Ceilalți nu sunt jucători, sunt angajați la saivan pe post de mulgători ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Octombrie 2018, 16:09

Ha, ha, ha.....mă copii rătăciți voi nu știți să mințiți măi ! Păi Ovidiu Popescu nu are interzis de la Becali să mai apară pe teren ??!!! Ați încercat și voi nu să ne aburiți un pic și să salvați ciobanul 1 și ciobanul 2, dar nu merge !!

minell73
minell73  •  26 Octombrie 2018, 15:55

Hai,faceti-ma general..Moderati ceea ce nu va place. Lingai de 2 lei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează