Alte știri din fotbal
Cum au fost surprinși Bîrligea și Antonia în timp ce FCSB se chinuia cu Botoșani
0
Penalty pentru FCSB în barajul pentru Conference League: Istvan Kovacs a avut nevoie de VAR
0
FCSB - FC Botoșani » Duel în semifinala barajului pentru Conference League: Prelungiri în Ghencea
96
Apariție rară pe stadion! Valeriu Argăseală, prezent la FCSB - Botoșani, după o pauză de un an!
0
Știri din fotbal internațional
Surpriza sezonului în Europa?! Echipa din Liga 2 a câștigat Cupa și merge în Europa League
0
Pep Guardiola, în lacrimi la despărțirea de Manchester City, sub privirile tatălui său: „De ce mă iubiți atât de mult?”
0
Roberto De Zerbi a cerut transferuri după ce a salvat Tottenham de la retrogradare: „Trebuie să construim o echipă top, top, top”
0
Momentul așteptat de 22 de ani » Trofeul Premier League, în mâinile jucătorilor lui Arsenal!
0
Lifestyle
„Nu se înțeleg” » Imaginea cu mama și iubita lui Jude Bellingham a devenit virală: „Fața ei spune totul”
2
Cu ce echipă din România ține Cristian Mungiu, proaspăt câștigător al marelui premiu Palme d'Or: „Dintotdeauna! Eu am jucat fotbal ca libero”
7
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
2
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
6
De ce nu scad prețurile locuințelor deși România traversează o criză ...
Libertatea
Noi dezvăluiri despre viața ascunsă a cuplului Macron. Brigitte Macron, ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Ilie Bolojan, contestat din interiorul PNL la aniversarea liberalilor: „Un ...
Libertatea
Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un om minunat.
Dumnezeu sa-l ierte! Mircea Rednic e devastator, ce om...
Sa-i fie țărâna usoara...
Condoleanta familiei! :(
Pot spune doar MARE OM! Dumnezeu sa il ierte si sa il ia la El!
Poli Iași ar trebui să joace cu doliu pe mână, măcar până la terminarea campionatului - indiferent cum se va termina. Chiar dacă nu are în componență jucători pe care să-i fi antrenat Ionuț Popa, Politehnica Iași datorează mult în plan moral acestui mare OM.
Imi aduc si acum aminte de interviul in care a pomenit de mustata si de fetele tinere. Am ras de mi-au dat lacrimile. Urias personaj !! Condoleante familiei
Regrete .... RIP Ionut Popa !
RIP Ionut Popa!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.