FOTBAL  »  LIGA 1  »  AMINTIRI

7 poveşti cu "Arnold" » După 20 de ani, Bogdan Stelea dezvăluie: "Voiam să vin la Dinamo, nu la Steaua"

Bogdan Stelea
Bogdan Stelea

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 10:41

Bogdan Stelea a fost fotbalist timp de 23 de ani şi a adunat o mulţime de poveşti alături de colegi sau de adversari faimoşi. Ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor vă prezintă 7 poveşti din cariera de succes a fostului portar.

Una dintre amintirile lui Stelea este din 1995, cînd a ales Steaua în detrimentul lui Dinamo, deşi acesta îşi dorea să evolueze în "Ştefan cel Mare".

" Arnold" a surprins în 1995, cînd a revenit în România de la Samsunspor şi n-a ales-o pe Dinamo, ci pe rivala clubului la care crescuse: "Eu voiam să mă întorc la Dinamo, nu la Steaua, dar nu s-a putut. Aş fi acceptat şi bani mai puţini la Dinamo. Dar ei mi-au zis «oricum eşti jucătorul nostru, ăsta e contractul!».Dar eu eram liber, revenisem din Turcia şi nu mai aveam contract cu nimeni. Am cîştigat litigiul la FIFA şi am semnat cu Steaua".

Roş-albaştrii l-au tentat şi cu un salariu foarte bun: "Şi financiar m-a atras, da. Eram bine plătit chiar şi în comparaţie cu ce se cîştiga în Europa! La primul meu contract în Spania, între 1991 şi 1993, cîştigam 120.000 de dolari. Puţin, faţă de cum se plătea în jur. În aceeaşi ligă în care eram eu, Barcelona şi Real Madrid dădeau salarii de trei, patru milioane de dolari. Cînd jucam la Steaua aveam cel mai bun salariu din România".

Restul de şase poveşti cu "Arnold" le puteţi citi în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau în cea digitală. De la Hagi şi pînă la Dan Petrescu, sau de la Piţurcă pînă la Lupu, Stelea are amintiri cu toţi, unele mai plăcute, altele mai puţin.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Februarie 2015, 16:33

In fiecare din noi se afla un Iuda,se hraneste cu arginti,sentimentul nu conteaza.

luciann
luciann  •  10 Februarie 2015, 20:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Stai cuminte Mr. Zidane! Mechelen (sau Malines cum se spunea) a luat CC chiar in acel an! Oricum CC era de rahhàt...

altona
altona  •  10 Februarie 2015, 15:06
Postat de mvradulescu pe 10 Februarie 2015, 13:03

Știind că ocărâți pe oricine are în CV și Steaua, Bogdan Stelea s-a hotărât să vă reamintească rădăcinile sale dinamoviste ! Acum, e liniștit şi nu se mai teme că-i veți terfeli performanțele sportive obținute "în iarbă" ...

Mie mi-a placut cel mai mult de el intr-o finala de cupa Rapid-Dinamo. Rapid a cistigat finala iar Arnold a sarbatorit cu noi. Aparase poarta Rapidului.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează