FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

7 premiere înainte de play-off » Ultima etapă din sezon aduce recorduri greu de bătut în România

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 00:30

În ultima etapă se pot seta recorduri greu de bătut: de exemplu, ar fi prima oară când Tudor termină sezonul regulat fără „roșu” sau penalty acordat! 

Al treilea sezon încheiat cu play-off vine cu premiere la pachet. Azi, când începe ultima etapă, GSP vă prezintă cele mai interesante:

1) TUDOR IMACULAT. Ar fi prima oară când arbitrul bucureștean Alexandru Tudor termină sezonul regulat fără să acorde penalty sau cartonaș roșu. În 9 jocuri! De exemplu, în ultimul sezon, a dat 3 "roșii" și a indicat punctul cu var de alte 3 ori în tot atâtea partide.

2) IAȘI DE NICĂIERI. Una dintre pretendentele la primele 6 poziții este Politehnica Iași. Dacă vor reuși să producă surpriza, elevii lui Flavius Stoican sunt în fața unei situații unice: ar ajunge în play-off fără să fi fost niciodată, în primele 25 de etape, pe unul din locurile 1-6!

3) MOLDOVA FORCE ONE. Mai mult, dacă Iașiul se va califica, va fi prima formație din Moldova ajunsă în play-off. Botoșaniul n-a reușit nici în acest sezon, în timp ce amintiri precum Oțelul sau FC Vaslui au dispărut înainte de schimbarea sistemului competițional.

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri recordurile incredibile care pot fi bătute în ultima etapă din sezonul regular. 

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

EXCLUSIV ȘOCANT! Așa ceva nu există nicăieri în lume » Gică Popescu, UMILIT la probele pentru licența de antrenor: "E o idioțenie"

EXCLUSIV Interviu înainte de etapa dramatică din Liga 1: ”Mintea ne e la fotbal, nu la scenarii SF”

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi sunt în Gazetă

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Februarie 2018, 11:05
Postat de pol1tehnicaiasi pe 23 Februarie 2018, 00:28

FORZA IASUL FORZA POLITEHNICA !! TOATA LUMEA LA MECI !!! PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !!!

Haide Iasiul!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  23 Februarie 2018, 00:28

FORZA IASUL FORZA POLITEHNICA !! TOATA LUMEA LA MECI !!! PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează