Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - Oțelul, meci tare pentru supremație » Bară chiar înainte de pauză
7
FCSB - FC Botoșani, duel cu încărcătură pentru play-off » Echipele de start
8
Știm arbitrul delegat de Kyros Vassaras la Dinamo - Universitatea Craiova!
0
Ioan Andone: „Pe ei îi văd în play-off. Nu mă așteptam la asta”
1
Știri din fotbal internațional
Al-Okhdood - Al Hilal » Marius Șumudică, test dificil împotriva liderului din Arabia Saudită
1
Decizie de neînțeles a starului de 22 de ani » Și-a încheiat prematur împrumutul la Fenerbahce și va evolua în Rusia
0
Eden Hazard a dezvăluit cine e cel mai bun antrenor cu care a lucrat în carieră: „Modul în care gândește și își transmite ideile este uimitor”
0
Bayern Munchen a prelungit contractul unei vedete: „Nu m-aș fi gândit niciodată că voi fi aici timp de 10 ani”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Robert Negoiță, după perchezițiile DNA: I-am făcut un deserviciu fratelui ...
Libertatea
Scrisoarea unui șofer către polițiști după ce a fost amendat pentru ...
Adevărul
VIDEO „Nu, dom' profesor, nu loviți calul! Nu așa!” » Hipodromul tăcerii ...
GSP SPECIAL
„Exces de putere” la o primărie din Transilvania: o consilieră locală a ...
Libertatea
articol specific gsp, fara semnatura. atat timp cat voi promovati toate ineptiile lui mitica, sandu, gigi etc, de ce va mai mirati ca suntem unde suntem?
A uitat sa precizeze punctul 8. E o rusine pentru fotbalul romanesc ca Mitica este liber
Orice se face în România criticați. GSP se vrea un fel de antena 3 sau România TV? Selecționați doar articole defăimătoare, negativiste.
Pană să scăpăm de ăsta îl blamau, acum ...il caută !!! Ce fel de ziaristi sunteti voi păcălicilor ?! Păi ăsta e unul din cei care sunt responsabili pentru situația de acum din fotbal ! Păi daca el si Sandu au devenit milionari , au stat 25 de ani la conducerea fotbalului, CINE O FI DE VINA ? Burleanu ?! Stii băi oltene rhe.dus de ce nu pot ialienii , nemtii , spaniolii să facă play-off si play-out ? Pentru că au multe echipe și nu se pot incadra in timp să termine campionatele , bătutule în cap ce esti ! ; Arbitrii prosti sunt ăia care i-ati tinut voi in brate in frunte cu Deaconu ! ; Poate ne spui cât de proști ati fost să faceți un stadion la care e imposibil să pui nocturnă normală ??!!
Rusine!!!Inca-l mai bagati inj seama pe sforarul asta?Ce spune el acum era valabil cand aranja el cu becali si cu dinamo campioana pe doua milioane de euro,la el la hotel,rednic si N&D poate isi mai aduc aminte...plus atatea altele.Nu sunteti penibili cand il mai bagati in seama?Curios,parca era condamnat....
Da' pe cine intereseaza ce zice Dragomir? Si de ce ii publicati parerile? A dat bani?
Dragomir vorbind si am zis suficient despre mizeria din fotbalul romanesc. Ziaristii care-l asculta si-l promoveaza ar trebui banati de catre cititori.
Si uite asa intr-o buna zi ii veni lu' don corleone sa vorbeasca... Ne pare rau dar dupa ce a pus umarul la proasta guvernare a fotbalului romanesc acu vine cu gura mare ca "burlestii e de vina"???? dupa ce s-a distrus sistematic acu' se arunca pisica in terenul advres!!!! Mitica am fost fraieri cind te-am lasat sa conduci, acum fraieri sa fim sa te ascultam ce mai debitezi!!! Fotbalul romanesc e unde merita sa fie si nu se va mai redresa vorba lu' Brucan decat poate in 25 de ani!!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
...Pct. 0 - MANEAUA UCIDE # SCFCsBSRL !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.