Alte știri din fotbal
GOL în secunda 59 în derby-ul U Cluj - CFR! Tânărul de 19 ani a mai dat o lovitură în Superliga: cea mai rapidă reușită a sezonului
0
Scenografie în „tricolor” la derby-ul U Cluj - CFR! Atmosferă spectaculoasă pe Cluj Arena
0
Start NEBUN în U Cluj - CFR, derby-ul Ardealului » Două GOLURI în primele 4 minute!
9
Titularul de la FCSB s-a rupt: „E o accidentare foarte gravă”
0
Știri din fotbal internațional
Legenda lui Manchester United îl scutură pe antrenorul „diavolilor roșii”: „Există variante mult mai bune decât el!”
0
Uimitorul proiect, născut întâmplător: „Am cumpărat clubul numai pentru a-l folosi ca platou de televiziune!”
0
Tragedie în Bulgaria! Președintele unui club de fotbal, găsit mort în mașina sa
0
UEFA a anunțat prețul biletelor pentru finala Ligii Campionilor 2026! Meciul se joacă aproape de România
0
Lifestyle
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
2
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
5
„Cea mai frumoasă fată din lume” s-a logodit la 20 de ani de la fotografia care a uimit lumea
3
Cristian Popescu Piedone a recunoscut că a condus 10 ani fără permis de ...
Libertatea
Somn uriaș de 109 kilograme, prins de un pescar din Austria: „Ce submarine ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Tudor Chirilă, după întâlnirea lui Călin Georgescu cu Sebastian Ghiță: „Ce ...
Libertatea
"fotbalul crispat al lui Dan-Petrescu"... totusi in ultimele 3 meciuri au dat 11 goluri, e drept 2 anulate, din care cel putin unul aiurea, culmea la semnalizarea unor tusieri din bucuresti ieri (dar hai sa nu ii banuim de rea credinta sau partizanat). Oare ce a inseamna in conditiile astea fotbal necrispat? Scoruri de baschet sau sarituri cu figuri impuse a la Tanase?
Un ignorant notoriu. Steaua a fost la TAS pt ca Viitura a jefuit la drumul mare, cu ajutorul astrei (sapunaru), craiolgutei si chefereuljui plus arbitrii. Si goliciunea capului tau trimite la o prietenie Steua, Viitorul Botosani, care s-a soldat cu ce??? Exista vreun titlu sau trofeu deturnat din cauza asta asa cum s+a intamplat din 2016 incoace!! O natafleata, nealabetizat care polueaza netul cu tampeniile lui!
"medaliile de aseară vor fi transformate în tinichele de ironiile rivalilor." - rivali care au fost învinși fără drept de apel de clujeni. Eu cred că în ipoteza unui nou episod Dudelange, rivalii ar trebui să facă ciocul foarte, foarte mic. Dar nu cred, că va fi cazul. Cobiți degeaba, ca și Grădinescu ieri la Telekom (”mult noroc cu Dudelange”). Nu mai aveți de ce să vă legați: echipa s-a impus clar, fără jocul rezultatelor, fără arbitrii, Petrescu nu a făcut crize de nervi, nu prea se mai pot face eucubrații estetice, v-au rămas luxemburghezii. Ciudat, când echipa bătea la Roma, la Manchester, făcea 10 puncte în grupele Ligii (câte n-a făcut Steaua vreodată), ați trecut mult mai ușor cu vederea. Nu-i nimic, dacă Petrescu nu pleacă iar în China, eu pun pariu că va intra în grupele EL.
Dedicam acest titlu presei care ne.a fost atat de potrivnica pe toata durata sezonului. ***!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu am inteles nici eu de ce l-au demis dupa ce i-au vandut aproape toti jucatorii buni. Si totusi cu el echipa juca. Cu papura voda asta la anul se bate la retrogradare.
Taci ma clovnule, cu echipa ta de 2 bani: antrenor Gigi din fata TV-ului si mascota Trubadurul pe banca alaturi de tanti Mitza Memelusha. Sunteti *** Romaniei! In Anglia, nici in National Conference nu exista un asemena nivel de neprofesionalism ca la impostoarea Fotbal Club FCSB. Sunteti turca. Pampora, pardon.
Multumim pt pontul cu documentarul!
Prietene, ia totusi o pauza si du-te la un doctor. Esti groaznic de *** si nici macar nu iti dai seama. Uneori te suspectez ca esti insusi marele meme...
Mascarada arbitrilor s-a terminat, urmează momentul adevărului, cupele europene. Aici cfr va fi eliminată de primul adversar întâlnit, în primul tur preliminar, nu mai e arbitrată de hoțogani români. Ar fi bine, totuși, ca prima echipă întâlnită să nu mai fie băieții de la panificație din luxemburg !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.