Comentarii (19)
cj666
cj666  •  13 Mai 2019, 09:34

"fotbalul crispat al lui Dan-Petrescu"... totusi in ultimele 3 meciuri au dat 11 goluri, e drept 2 anulate, din care cel putin unul aiurea, culmea la semnalizarea unor tusieri din bucuresti ieri (dar hai sa nu ii banuim de rea credinta sau partizanat). Oare ce a inseamna in conditiile astea fotbal necrispat? Scoruri de baschet sau sarituri cu figuri impuse a la Tanase?

100347531193909
Ilie Ionescu  •  13 Mai 2019, 11:11
Postat de minell73 pe 13 Mai 2019, 10:54

Activist gigist pupator de moaste,viitura asta cum o numesti tu,ani de zile a donat sute de puncte fcsb-ului. Daca berbecul suprem a fost la tas,iar viitorul a intors armele,asta nu este vina decat a interlopului piperean. Nu va faceti ca uitati cooperativa din trecut pe axa fcsb-viitorul-botosani.

Un ignorant notoriu. Steaua a fost la TAS pt ca Viitura a jefuit la drumul mare, cu ajutorul astrei (sapunaru), craiolgutei si chefereuljui plus arbitrii. Si goliciunea capului tau trimite la o prietenie Steua, Viitorul Botosani, care s-a soldat cu ce??? Exista vreun titlu sau trofeu deturnat din cauza asta asa cum s+a intamplat din 2016 incoace!! O natafleata, nealabetizat care polueaza netul cu tampeniile lui!

patrutreitrei
patrutreitrei  •  13 Mai 2019, 10:53

"medaliile de aseară vor fi transformate în tinichele de ironiile rivalilor." - rivali care au fost învinși fără drept de apel de clujeni. Eu cred că în ipoteza unui nou episod Dudelange, rivalii ar trebui să facă ciocul foarte, foarte mic. Dar nu cred, că va fi cazul. Cobiți degeaba, ca și Grădinescu ieri la Telekom (”mult noroc cu Dudelange”). Nu mai aveți de ce să vă legați: echipa s-a impus clar, fără jocul rezultatelor, fără arbitrii, Petrescu nu a făcut crize de nervi, nu prea se mai pot face eucubrații estetice, v-au rămas luxemburghezii. Ciudat, când echipa bătea la Roma, la Manchester, făcea 10 puncte în grupele Ligii (câte n-a făcut Steaua vreodată), ați trecut mult mai ușor cu vederea. Nu-i nimic, dacă Petrescu nu pleacă iar în China, eu pun pariu că va intra în grupele EL.

since1907
since1907  •  13 Mai 2019, 10:05

Dedicam acest titlu presei care ne.a fost atat de potrivnica pe toata durata sezonului. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cj666
cj666  •  13 Mai 2019, 09:57
Postat de fibra pe 13 Mai 2019, 09:54

Cu Mangia, Craiova era o echipa care incerca sa joace cat de cat in viteza,cu Papura somnorosul care are ochi doar pentru campionatul nostru inexistent oltenii s-au dus la culcare. Nu ca in alte conditii ar fi incurcat Clujul,pentru ca nici antrenorul "frenetic" al FCSB-ului,berbecul,nu merita ceva. Bravo CFR!

Nu am inteles nici eu de ce l-au demis dupa ce i-au vandut aproape toti jucatorii buni. Si totusi cu el echipa juca. Cu papura voda asta la anul se bate la retrogradare.

poison
poison  •  13 Mai 2019, 09:48
Postat de andrei.f pe 13 Mai 2019, 09:39

Mascarada arbitrilor s-a terminat, urmează momentul adevărului, cupele europene. Aici cfr va fi eliminată de primul adversar întâlnit, în primul tur preliminar, nu mai e arbitrată de hoțogani români. Ar fi bine, totuși, ca prima echipă întâlnită să nu mai fie băieții de la panificație din luxemburg !

Taci ma clovnule, cu echipa ta de 2 bani: antrenor Gigi din fata TV-ului si mascota Trubadurul pe banca alaturi de tanti Mitza Memelusha. Sunteti *** Romaniei! In Anglia, nici in National Conference nu exista un asemena nivel de neprofesionalism ca la impostoarea Fotbal Club FCSB. Sunteti turca. Pampora, pardon.

poison
poison  •  13 Mai 2019, 09:44

Multumim pt pontul cu documentarul!

cj666
cj666  •  13 Mai 2019, 09:39
Postat de andrei.f pe 13 Mai 2019, 09:39

Mascarada arbitrilor s-a terminat, urmează momentul adevărului, cupele europene. Aici cfr va fi eliminată de primul adversar întâlnit, în primul tur preliminar, nu mai e arbitrată de hoțogani români. Ar fi bine, totuși, ca prima echipă întâlnită să nu mai fie băieții de la panificație din luxemburg !

Prietene, ia totusi o pauza si du-te la un doctor. Esti groaznic de *** si nici macar nu iti dai seama. Uneori te suspectez ca esti insusi marele meme...

andrei.f
andrei.f  •  13 Mai 2019, 09:39

Comentează