FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » De ce a pierdut Craiova? Ce vor arbitrii? Sunt cărțile făcute pentru CFR?

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 04:23

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP.

Cinci comentarii:

1. În derby-ul etapei de play-off, Craiova a adus la București o galerie admirabilă și o echipă subminată de propriii jucători și/sau de Mangia. FCSB a adus în tribune vreo 18.000 de oameni care se simt în continuare steliști și pe teren mai mult curaj decât ne așteptam de la Teja. Arbitrii au adus același gust amar ca-ntotdeauna și au redeschis drumul teoriilor conspiraționiste cu „toate sforile se trag pentru CFR”.

2. Aparent fără nicio legătură, să ne amintim că serviciile secrete veghează mereu asupra fotbalului nostru. Iată, grație dezvăluirilor recente de la GSP LIVE (detalii), acum putem vedea într-o altă lumină celebrul „Caz Valiza”, din 2007. Pe scurt: șeful SRI i-a avertizat atunci pe dinamoviști să tragă tare cu Steaua, apoi CFR i-a răsplătit pe „câini” cu 400.000 de euro. După o săptămână, oamenii Stelei au fost arestați la Cluj. Pe ei nu i-a avertizat nimeni înainte de a încerca să folosească aceeași rețetă, adică să premieze o echipă ca să joace pe bune. Ulterior, Becali a luat 3 ani cu executare. Cum s-ar zice, unii sunt mai egali decât alții

3. FCSB o împrumută pe Astra cu câteva sute de mii de euro, apoi o bate lejer, prietenește, corespunzător. FRF trebuie acum să judece eventualul conflict de interese. Dar Federația e finanțată de o companie de betting care este în același timp, deși prin branduri diferite, sponsor și la Petrolul, și la U Cluj, colege de competiție și surori de top-management. Cum ieșim din aceasă dilemă?

4. Haterii: „Halep nu face nimic pentru România, joacă pentru ea și pentru conturile ei”. Realitatea: Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru organizarea unei competiții de gimnastică la București.

5. Un nou vot cu greutate în dezbaterea despre „Cine e mai mare: Pelé sau Messi?”. Cornel Dinu, fost adversar al Perlei Negre la Mondialul din '70, spune că „dacă l-am duce pe Messi în timpurile lui Pele, ar fi mult peste brazilian”.

Plus două recomandări:

1. Duckadam împlinește 60 de ani, iar Gazeta îi dedică un supliment special în ediția tipărită de azi. O reverență obligatorie în fața celui care a profitat de un moment de geniu și a devenit aproape un brand de țară. E vinovat pentru apariția multor generații de steliști, în mănușile lui e mai multă legendă decât în unele medalii olimpice.

duckadam 

2. Și ca să ne meargă bine toată săptămâna, haideți să punem pe repeat bijuteria asta a lui Robert Moldoveanu:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
rocky2
rocky2  •  01 Aprilie 2019, 13:33
Postat de stelbz pe 01 Aprilie 2019, 10:37

Da, jocurile sunt facute si in acest an tot pentru CFR. Arbitrul *** asta a demonstrat. A facut tot ce a putut el (si arbitrul de rezerva) ca SCORUL SA FIE DE EGALITATE ! Era si Salomir observator tot pentru CFR ! S-a vazut clar aseara ca FC Steaua este mult mai valoroasa, putea castiga si mai clar. Ii convine sa joace cu echipe care nu se baricadeaza gen Calarasi, Voluntari, Chiajna si ma tem ca partidele cu Sepsi si CFR vor fi jucate cu APARARI TIP AUTOBAZA !!! Dan Petrescu si Neagoe au vazut forta atacantilor stelisti si vor practica DOAR CONTRAATACUL ! Si, am mai vazut aseara ca apararea noastra are momente de....gafare ! Mai sunt si arbitrii gen *** prin....teren ! Deci, orice va fi posibil spre castigarea titlului !

Care fc steaua saraciilor? Voi nici nu stiti pe ce lume traiti! Noroc ca prin victoria *** de aseara mai aveti de doi bani speranta ca nu faceti cvadrupla istorica! Oricum, nu aveti nici o grija, ca nu fura nimeni mai mult in fotbalul nostru ca ciobanul puscarias! Cine nu crede, sa-i verifice cazierul ca sa se convinga!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104343947122875
Anton Pan  •  01 Aprilie 2019, 11:26

Arbitraje smecheresti ale unor arbitrii smenari, cooperative de play-off, echipe de partid si de stat, tepari si praduitori protejati politic, de servicii si justitie, acesta este din pacate fotbalul romanesc murdar, bolnav, corupt, muribund. Hategan a devenit penibil in efortul lui de a ajuta pe aleasa cooperativei la titlu, la fel ca R Petrescu, Cojocaru si multi altii. Echipele tinute cu bani publici si cu finantatori de fatada, precum craiolguta fac figuratie in asteptarea pomenii cooperativei cand si daca le va veni randul. Teparii strategici pazcany-varga, au praduit, au ratacit banii prin Cipru, au intrat in insolventa, inseland masiv statul si au revenit, flamanzi, la vechile practici, beneficiind de ajutorul arbitrilor si de protectia politica, a justitiei si serviciilor. Sepsi finantata de un guvern strain si Viitorul o figuranta care a primit pomana cooperativei in 2017 si acum este un membru de frunte al acesteia. Fotbal bolnav, la periferia Europei, cu campioana mincinoasa zdrobita de amatorii de la Dudelange, asa de jos a ajuns Romania!!!

mickey13
mickey13  •  01 Aprilie 2019, 11:22

Gata! Am aflat! Cum ce?! Raspunsul la intrebarea din titlul articolului... Intr-un articol pe telekom, conducerea CSU-ului se plange ca au fost sicanati de catre... Jandarmerie! Cica i-ar fi plimbat intre porti si i-ar fi facut sa intarzie 10 minute: in loc sa ajunga in vestiare cu 65 de minute, au facut-o cu "doar" 55 de minute inainte de inceperea meciului. Propun ca meciul sa fie pierdut la masa verde cu 3-0 de catre Steaua, iar CFR-ului sa i se puncteze 5 bucati in clasament! Craiova sa-si ia cele 3 regulamentare!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează