Alte știri din fotbal
Ilie Dumitrescu are un nou preferat în Superliga: „Exact ca la manual”
0
Au mai găsit un vinovat la Dinamo, pe lângă Epassy: „Uite ce atitudine are...”
1
Nana Boateng, prezentat la Petrolul Ploiești! Urmează atacantul
1
Încurcată de Petrolul, Dinamo umblă la „pușculiță”: „Suntem în discuții pentru apărare, mijloc și atac”
4
Știri din fotbal internațional
Laurențiu Reghecampf, victorie mare în Liga Campionilor
0
Fabrizio Romano, anunț neașteptat: „Inter negociază cu Liverpool” » Chivu poate primi un campion din Premier League
0
Anunțat în Superliga, Luis Phelipe a semnat cu noua echipă și a fost prezentat
0
Cristiano Ronaldo, golul #961: cum a înscris astăzi, în campionat
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Trebuia să îl fac pe soțul ei să o părăsească pentru a putea rămâne cu ...
Libertatea
Mobilizare pentru Autostrada Bucureștiului: circulăm la vară pe A0 între A2 ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Misterul mormântului princiar descoperit într-o biserică faimoasă din ...
Libertatea
Foarte bune transferuri...insa cred ca sunt cam multi pe postul de mijlocas dreapta. Oricum Antal si Salageanu vor fi titulari. Daca voi ziceti ca Porumboiu vorbeste aiurea atunci cu Borcea cum ramane? Mai tineti minte cand a intrat in direct la toate televiziunile si era sigur 100% ca Dinamo va castiga la masa verde cu Vasluiul? Mai si racnea ca idiotul....
de vreo cativa ani are cel mai valoros lot si se vad campionii morali ai romaniei dar daca nu stii sa gestionezi anumite momente din campionat se intampla sa devii din campion adevarat in campion moral :))))) tare nu?
Vasluiul are cel mai valoros lot din Romania si Porumboiu este cel mai serios patron! mult succes in viitorul sezon atat in liga 1 cat mai ales in Europa!
antal va juca cred eu ....ada se va concentra pe antrenorat si va intra doar cand va fi nevoie de el!
Porumboiu nu a zis de jucatori,ci de cei din conducere..:)
inca o data se dovedeste ca vacarul moldovean e o patachina si o moara stricata !!!!!! pana acum, arunca cu noroi in jucatorii otelului si ii facea blatisti ...acum ii cumpara ...tot ce face la tv e diaree verbala !!!!!!!!!!!
asa sunt conducatorii spun orice ca sa-si atinga scopul problema e ca atunci cand fac atata tam-tam nu le ajuta nici Dumnezeu
nu mai sunt blatisti acum ?
cu 1 milion de euro, ii lua Dinamo pe astia 2 si pe Kalaba zambianul. nu mai era nevoie de ceilalti 2 zambieni care nu au valoare. 2 jucatori f buni la un pret de nimic! Antal a fost asa ieftin pt ca ii expira
Bv nea Adi respect! apropo sper ca e si un varf pe lista aia de transferuri ca daca stam tot in bello/mike vai de noi
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.