Alte știri din fotbal
Fostul antrenor de la FCSB știe ce se va întâmpla cu Marius Baciu: „Altfel, nu va mai continua”
0
Ilie Dumitrescu a comentat plecarea lui Daniel Pancu de la CFR: „Nu are cum să-ți meargă”
2
Ioan Varga l-a contrat imediat pe Daniel Pancu: „Zici că a câștigat Champions League!”
7
Raul Rusescu a ales Dream Team-ul Superligii: „E surpriza sezonului”
0
Știri din fotbal internațional
Real Madrid pregătește lovitura verii! Starul de 121 de milioane de euro poate pleca din Premier League după ultimul meci
0
Singurul regret al lui Pep Guardiola în cei 10 ani glorioși petrecuți la Manchester City: „L-am ascuns adânc în interiorul meu”
0
Revelația sezonului a câștigat prima cupă din istoria de 120 de ani a clubului
0
„Omis” de Gică Hagi la echipa națională, Adrian Șut a cucerit al doilea trofeu în Emiratele Arabe Unite
0
Lifestyle
Fosta acționarului de la Dinamo, la Festivalul de la Cannes: „6 ani împreună au fost foarte grei”
1
Ramona Olaru, vedeta Antenei, antrenament neobișnuit » Antrenorul a rămas surprins: „Dă bine?”
5
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
12
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Peste 43.000.000 lei primesc despăgubiri 3.832 de proprietari care au ...
Libertatea
SURSE Leafa lui Nicușor Dan crește cu peste 1.000 de euro. Cât vor încasa ...
Adevărul
O decizie definitivă a Curții de Apel București produce panică la FRF: ...
GSP SPECIAL
Când intră pensiile în iunie: milioane de români vor primi banii mai târziu ...
Libertatea
Foarte bune transferuri...insa cred ca sunt cam multi pe postul de mijlocas dreapta. Oricum Antal si Salageanu vor fi titulari. Daca voi ziceti ca Porumboiu vorbeste aiurea atunci cu Borcea cum ramane? Mai tineti minte cand a intrat in direct la toate televiziunile si era sigur 100% ca Dinamo va castiga la masa verde cu Vasluiul? Mai si racnea ca idiotul....
de vreo cativa ani are cel mai valoros lot si se vad campionii morali ai romaniei dar daca nu stii sa gestionezi anumite momente din campionat se intampla sa devii din campion adevarat in campion moral :))))) tare nu?
Vasluiul are cel mai valoros lot din Romania si Porumboiu este cel mai serios patron! mult succes in viitorul sezon atat in liga 1 cat mai ales in Europa!
antal va juca cred eu ....ada se va concentra pe antrenorat si va intra doar cand va fi nevoie de el!
Porumboiu nu a zis de jucatori,ci de cei din conducere..:)
inca o data se dovedeste ca vacarul moldovean e o patachina si o moara stricata !!!!!! pana acum, arunca cu noroi in jucatorii otelului si ii facea blatisti ...acum ii cumpara ...tot ce face la tv e diaree verbala !!!!!!!!!!!
asa sunt conducatorii spun orice ca sa-si atinga scopul problema e ca atunci cand fac atata tam-tam nu le ajuta nici Dumnezeu
nu mai sunt blatisti acum ?
cu 1 milion de euro, ii lua Dinamo pe astia 2 si pe Kalaba zambianul. nu mai era nevoie de ceilalti 2 zambieni care nu au valoare. 2 jucatori f buni la un pret de nimic! Antal a fost asa ieftin pt ca ii expira
Bv nea Adi respect! apropo sper ca e si un varf pe lista aia de transferuri ca daca stam tot in bello/mike vai de noi
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.