FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

8.000 de bilete vîndute pentru meciul Steaua - Craiova şi 4.300 de abonamente!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2010 00:00

Inters imens pentru meciul de sîmbătă seară de pe stadionul Ghencea dintre Steaua şi Universitatea Craiova. Pînă astăzi la ora 13:00 s-au vîndut 4.300 de abonamente şi 8.000 de bilete!

Şi în acest moment în faţa caselor de bilete de la stadionul Ghencea sute de fani aşteaptă să-şi cumpere tichetele de acces pentru meciul de sîmbătă seară care va începe la ora 20:00.

Programul caselor de bilete este urmatorul:
Joi, 29 iulie- 12:00 - 20:00
Vineri, 30 iulie - 12:00 - 20:00
Sambata, 31 iulie- 10:00 - 20:30

Preturile biletelor pentru meciul cu Universitatea Craiova sunt urmatoarele:
Peluze - 10 lei
Tribuna a II-a - 15 lei
Tribuna I - 20 lei
Tribuna 0 - 40 lei
Fotolii - 75 lei

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Citește și:
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
Tenis
După ce și-a mărit sânii, jucătoarea de tenis a intrat pe o platformă pentru adulți » Va câștiga într-un an mai mult decât în întreaga carieră
Gino Iorgulescu și-a ales succesorul la LPF: „Dacă stau să mă gândesc, el ar trebui să fie!”
Superliga
Gino Iorgulescu și-a ales succesorul la LPF: „Dacă stau să mă gândesc, el ar trebui să fie!”
„Made in Oltenia” » Cu Baiaram și Cicâldău în frunte, jucătorii au petrecut cu manele, la o zi după drama de la Atena: „Pentru Cristina, soția mea”
Superliga
„Made in Oltenia” » Cu Baiaram și Cicâldău în frunte, jucătorii au petrecut cu manele, la o zi după drama de la Atena: „Pentru Cristina, soția mea”
Defensiva lui Dinamo, făcută franjuri de UTA! Fostul câine „a mușcat” și apoi nu a mai putut fi oprit de colegi după gol
Superliga
Defensiva lui Dinamo, făcută franjuri de UTA! Fostul câine „a mușcat” și apoi nu a mai putut fi oprit de colegi după gol
ULTIMA ORĂ Facturi mai mari la energia electrică de la 1 ianuarie
Profit.ro
ULTIMA ORĂ Facturi mai mari la energia electrică de la 1 ianuarie
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

„Fotbalistul Anului”, Andrei Rațiu, interviu de gală la Madrid: „Nu sunt arogant. Sunt doar timid” + „Vini jr. cel mai incomod? Nu! El e mult mai electrizant!”

„Trebuie obsesie, dar și liniște” » David Popovici e „Sportivul Anului” și vorbește într-un interviu-eveniment despre o mare provocare: „N-am trecut niciodată prin așa ceva”

Comentarii (22)
darfcar
darfcar  •  29 Iulie 2010, 19:02

Ptr msl 123.Mah baiatule...dar v-ati adunat din toata tara de santeti asa multi?

black3388
black3388  •  29 Iulie 2010, 17:19

tre sa castige Steaua, sincer daca chiar pierde astazi, nu e o jale mare, suntem in crestere, asa ca Forza Steaua!!! Trup si Suflet pentru Culori!!!

mister.cnn
mister.cnn  •  29 Iulie 2010, 16:04

mult succes ekipei STEAUA le doresc o victorie cu cel putin 2 goluri pt ca dupa ce sa vazut in stagiul de pregatire ekipa a muncit si are aura unei ekipe bine inghegate iar piturca o mana de fier ..... asta i lipsea stelei un om care sa fie respectat de jucatori, patron si suporteri , sa creat un mediu propice un performate pe care toata suflarea stelista si nu numai o asteapta dupa clipele de aur oferite in 2005.........

Vezi toate comentariile (22)
Comentează