FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

8 jucători în lotul B la CFR

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Andone a lăsat 8 jucători în tribună pentru partida cu Craiova

CFR poate alinia oricînd două echipe diferite, însă una dintre ele are meci în tribună, etapă de etapă. Gabriel Mureşan, Alin Minteuan, Adrian Anca, Fredy, Nuno Claro, Ţurcaş şi ivorienii Viera şi Kone sînt jucătorii pe care Andone nu va conta pentru partida cu Universitatea Craiova.

Tehnicianul a inclus în lot toate achiziţiile iernii, însă numai Hirschfeld şi Dorsin vor fi titulari. Surprinzătoare este neconvocarea lui Nuno Claro, integralist în ultimele 9 partide din campionat ale "vişiniilor". Portughezul a ajuns al treilea portar la CFR după transferul canadianului Hirschfeld şi după ce Stăncioiu a apărat excelent în pregătiri. Nici Gabi Mureşan nu face parte din lotul de 18 jucători. Fundaşul transferat în vara lui 2007 de la Bistriţa a jucat extrem de puţin pentru CFR. Antrenorul a ţinut cont şi de faptul că Mureşan a pierdut o bună bucată din pregătiri, fiind accidentat. În rest, "Fălcosul" i-a lăsat în tribună pe clienţii săi obişnuiţi, Fredy, Ţurcaş şi Adrian Anca.

30 de minute a jucat Adrian Anca, în campionat, în acest sezon
11 este numărul etapelor în care Fredy nu a prins lotul
11 goluri a marcat Mureşan în Liga I, toate pentru Bistriţa

Surpriza Leao
"Fălcosul" a declarat că, deşi s-a adaptat foarte greu la Cluj, Leao s-a impus ca titular în Cipru. Antrenorul s-a arătat încîntat de evoluţia lui Leao cu Dnepr, meciul pe care Andone îl ia ca cel mai important reper din perioada de pregătiri. "S-a impus clar ca titular", a spus Ando. Leao va face pereche cu Dani la mijlocul terenului, iar pe benzi vor juca Trică şi Culio, împotriva Craiovei. În atac, cel mai probabil, vor evolua Fabbiani şi Semedo.

Viera şi Kone, lăudaţi
Andone pariază pe fundaşul central ivorian Viera. "Într-un an cred că va putea juca titular în echipa noastră. Nu glumesc. L-am văzut 90 de minute într-un amical, în Cipru, lîngă Cadu, şi mi-a plăcut foarte mult", a spus Andone, completat de Paszkany: "Viera şi Kone sînt surprize plăcute, datorită rapidităţii cu care s-au adapatat".

7.000 de lei primă
Tehnicianul clujenilor nu crede că va avea parte de un meci uşor cu Craiova. "E aceeaşi echipă. Poate e mai bine că nu au putut face transferuri. Voi mă întrebaţi numai de meciul cu Steaua, dar am în cap numai partida cu Universitatea Craiova. Asta le-am spus şi jucătorilor", a declarat Andone. Prima pentru o victorie cu oltenii va fi de 7.000 de lei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  22 Februarie 2008, 10:23

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe, scrie fara linii b-u-x.to/?r=costyjuve (eu fiind un Premium Member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere).pui www la site, 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.1$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. De exemplu daca mai inscri pe mama si pe tatal tau in total o sa ai 2 invitati si in loc de 100$ primesti 300 $ pe an. Daca ai 9 invitati atunci primesti 1000$ pe an si tot asa mai departe. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. Eu sunt membru pe site-ul asta din iulie 2007 si pana acum fac 120 de euro pe luna. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita.

 •  22 Februarie 2008, 08:27

Anca e lasat in afara pt ca e un tradator, toata lumea stie asta (vezi cfr-stoia sezonul trecut cand cfr a pierdut locul 2) alaturi de alti 3 nenorociti, unul fiind acum la "oaia bucuresti"... decat un roman tradator mai bine un strain care pune suflet in ce face

 •  22 Februarie 2008, 07:42

Nu puteti dormi noaptea de grija lui Andone?Stie el ce face .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează