Alte știri din fotbal
Multe echipe și-ar dori așa ceva » Formația care nu poate promova în Superligă se laudă o bază sportivă modernă
0
Ce se ascunde sub noul șantier » Locul unde s-a câștigat un titlu șters din istorie renaște după zeci de ani, cu 75 de milioane €
0
Atacantul lui Dinamo a identificat diferențele dintre Nuno Campos și Kopic: „S-a schimbat totul”
0
Ce s-a întâmplat cu acțiunile lui Mircea Lucescu de la Romradiatoare Brașov
1
Știri din fotbal internațional
Seism pe piața transferurilor?! Liverpool „atentează” la Vinicius jr
0
Recordul Guinness, aproape să fie doborât » Peste 23 de milioane de oameni cer excluderea Argentinei de la Mondial
0
Dorit selecționer, Pep Guardiola le-a dat răspunsul clar italienilor
0
Rezultat mincinos?! » 10 concluzii după dezastrul FCSB - FK Auda: unde a fost slab Boutoutaou și cine i-a terorizat pe roș-albaștri
10
Lifestyle
Multe echipe și-ar dori așa ceva » Formația care nu poate promova în Superligă se laudă o bază sportivă modernă
0
Soția lui Andrei Ivan a încins Instagramul din Vietnam. Apariția provocatoare care a atras toate privirile
6
Ce au furat hoții din locuința Wandei Nara: „Direct în dormitor, șocul vieții mele!”
3
O oră cu șalupa până într-o altă lume » Reportaj GSP din Mila 23, satul care l-a dat României pe Ivan Patzaichin
3
Procurorii DNA au găsit 500.000 de euro cash acasă la directorul general al ...
Libertatea
Planul secret pentru „Santinela NATO” la Marea Neagră. Obstacolul ...
Adevărul
O oră cu șalupa până într-o altă lume » Reportaj GSP din Mila 23, satul ...
GSP SPECIAL
Filmul dronei doborâte la Buzău: MApN explică cum și de ce a decis pilotul ...
Libertatea
Cand dracu o sa intelegeti ca steaua nu mai exista? Jucam cu fcsb nu cu steaua si suntem clar favoriti,jucam acasa,vom avea sprijinul fanilor,iar fcsb in clasamentul returului e la acelasi nivel cu echipele pe care le-am invins in retur:Otelul ,Rapid si U Cluj,asa ca eu unul cred ca Dinamo e favorita in meciul de duminica! + noi avem atacanti pe o panta ascendenta,iar fcsb e la pamant in ultimele etape,daca ASA bate maine ,Dinamo va castiga sigur cu o echipa demoralizata a fcsb-ului!
De ris e c-ati ajuns o echipa mica, fara obiective de performanta Obsesia legata de Steaua este psihanalizabila; n-are nici o legatura cu fotbalul
in anii trecuti cu doua zile inainte de derby fierbea sangele in mine...acum nu mai am nici o placere.totul este la un nivel atat de mic si de mizerabil incat este foarte greu sa iti mai pastrezi pasiunea pentru ceva. Asta pentru ca suntem inconjurati de amatori. jucatori de cacao, patroni corupti si conducatori cu interese. asta inseamna fotbalul romanesc. Asa cum e insa, tare mi-as dori sa scoatem un egal cu fcsb, la victorie nu mai indraznesc sa visez atata timp cat pe banca noastra sta flavius stoican
si ce e de ras in asta ? cam stupida reactie..
vrajeala. nu avem de unde sti ce va face Cappo del Cemento, ala e fier beton de fiecare data. pe de alta parte, chiar nu conteaza ce 11 va fi in teren, pentru Dinamo. poti sa-i combini si sa-i permuti pana lesini, tot petarde sunt, marea majoritate.
S-o batem pe steaua măcar ptr. a aduce titlul la tg. mures.să nu câștige steaua iarăși.
ar merge incercat serban in locul lui bubacar ... marc barboianu marc bonuza filip serban el hamed matei alexe grozav m nicolae si scoatem lana din ovi..na
e putin exaltat
o sa mori de nerbdare pana atunci :)))
poate sa schimbe el cat vrea, cat timp un impostor fara carnet e pe banca, lucrurile tot prost vor merge. are o medie de 1 pct/meci, mai prost ca flocea.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.