Comentarii (23)
jony1973
jony1973  •  01 Mai 2015, 13:05

Echipa mea la meciul cu Steaua: Marc - Barboianu, Bunoza, Marc, Filip - Boubacar, Elhamed - Rotariu, M. Niculae, Lazar - Alexe. Daca jucam cu Bilinski nu vom avea prea multe oportunitati la jocul pe contraatac, acesta fiind foarte firav in duelurile unu-la-unu si nici viteza lui Alexe nu o are!

zidane92
zidane92  •  01 Mai 2015, 12:00

Cand dracu o sa intelegeti ca steaua nu mai exista? Jucam cu fcsb nu cu steaua si suntem clar favoriti,jucam acasa,vom avea sprijinul fanilor,iar fcsb in clasamentul returului e la acelasi nivel cu echipele pe care le-am invins in retur:Otelul ,Rapid si U Cluj,asa ca eu unul cred ca Dinamo e favorita in meciul de duminica! + noi avem atacanti pe o panta ascendenta,iar fcsb e la pamant in ultimele etape,daca ASA bate maine ,Dinamo va castiga sigur cu o echipa demoralizata a fcsb-ului!

bakunin
bakunin  •  01 Mai 2015, 11:46
Postat de unico_biancorossi pe 01 Mai 2015, 11:39

si ce e de ras in asta ? cam stupida reactie..

De ris e c-ati ajuns o echipa mica, fara obiective de performanta Obsesia legata de Steaua este psihanalizabila; n-are nici o legatura cu fotbalul

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Mai 2015, 11:39
Postat de juliusmad pe 01 Mai 2015, 10:05

:))))))) a pastrat titularii pentru meciul cu Steaua. carnaval maxim in stefan cel mare.

si ce e de ras in asta ? cam stupida reactie..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Mai 2015, 11:38

vrajeala. nu avem de unde sti ce va face Cappo del Cemento, ala e fier beton de fiecare data. pe de alta parte, chiar nu conteaza ce 11 va fi in teren, pentru Dinamo. poti sa-i combini si sa-i permuti pana lesini, tot petarde sunt, marea majoritate.

1617155171862779
Daniel Grameni  •  01 Mai 2015, 11:21

S-o batem pe steaua măcar ptr. a aduce titlul la tg. mures.să nu câștige steaua iarăși.

i.am.valahu
i.am.valahu  •  01 Mai 2015, 11:17

ar merge incercat serban in locul lui bubacar ... marc barboianu marc bonuza filip serban el hamed matei alexe grozav m nicolae si scoatem lana din ovi..na

juliusmad
juliusmad  •  01 Mai 2015, 11:08
Postat de zidane92 pe 01 Mai 2015, 10:58

Cum sa sarbatoreasca ma la universitate,esti nebun? ASA joaca acasa cu Otelul in ultima etapa,la Targu Mures si vor primi acolo medaliile de campioni,daca va fi cazul,dar mai sunt 5 etape si nu s-a incheiat! ASA are 4 meciuri grele,steaua doar 1 si nu o zic cu rautate,dar chiar si cu lotul actual nu vad cum steaua nu ar bate botosani,chiajna,brasov !

e putin exaltat

juliusmad
juliusmad  •  01 Mai 2015, 11:08
Postat de baba_yaga pe 01 Mai 2015, 10:42

Stai să vezi carnaval după ultima etapă! Românii, după multă vreme, vor ieși din case pentru a sărbători (la Universitate) câștigarea titlului de către ASA Tg. Mureș. Parcă îl și văd pe N2 cum se prinde în horă cu noi, dinamoviștii...(parcă nu mai am răbdare).

o sa mori de nerbdare pana atunci :)))

eucutine
eucutine  •  01 Mai 2015, 10:58

poate sa schimbe el cat vrea, cat timp un impostor fara carnet e pe banca, lucrurile tot prost vor merge. are o medie de 1 pct/meci, mai prost ca flocea.

• 1
  • 2
  • 3
Comentează