FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

80% Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iunie 2008 00:00

Claudiu Ionescu anunţă dominaţia Stelei în următorii cinci ani şi spune că şi-a propus să calce pe urmele “Regelui”.

– Claudiu, care e prima im­pre­sie în tricoul roş-albastru?
– E frumos şi greu după 10 zile la Steaua, dar trebuie să fii pregătit tot timpul la o asemenea echipă. Chiar dacă sîntem solicitaţi la maximum, satisfacţiile vor fi pe măsură la final.

– Cum e să fii comparat cu Hagi?
– Nu ştiu dacă merit să fiu asemănat cu Hagi. Cert e că îmi doresc să obţin măcar 80 la sută din ce a reuşit el de-a lungul carierei. Oricum, eu nu am nici un model. Eu sînt Claudiu Ionescu şi atît. Cred că dacă am ajuns la Steaua înseamnă că am valoare.

– Cum este concurenţa la Steaua?
– Este benefică, iar eu nu mă tem că voi fi împrumutat la altă echipă. Eu sînt conştient de ceea ce sînt în stare să fac şi sînt convins că voi rămîne în Ghencea mulţi ani de-acum încolo.

– Cum ar arăta Steaua fără Dică şi Rădoi?
– Dică şi Rădoi şi-au făcut trea­ba foarte bine în Ghencea. Sînt doi jucători em­ble­matici, care merită un transfer în afara ţării. Oricum, şi ceilalţi fotbalişti din lotul Stelei sînt valoroşi, deci avem soluţii.

– Te-a deranjat faptul că e­chi­pa Buzăului a fost poreclită “Steluţa”?
– Cei care ne-au spus astfel au uitat probabil că noi am făcut un egal cu Steaua, în timp ce CFR ne-a bătut în ambele meciuri.

– Ce speri de la noul sezon?
– Cred că vom intra în grupele Ligii Campionilor şi vom face mai multe puncte decît CFR. Cît despre campionat, fără nici un dubiu, Steaua va lua titlul în următorii 5 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
 •  03 Iulie 2008, 10:38

Mai fratilor va spun eu DINAMO o sa plateasca cu varf si indesat ; PENTRU CA A JUCAT CA NISTE LEGUME IN MECIUL CU CFR. CFR NU V-A MAI LUA NIMIC ANUL VIITOR ; NU ARE VALOARE NICI DE DIVIA A; SI ORICUM TREBUIE CA IN CAMPIONATELENATIONALE SA FIE MAXIM 5 JUCATORI STRAINII ; CE SE INTAMPLA CUCU NATIONALA BAGAM PE PASCANY IN POARTA .

 •  28 Iunie 2008, 13:50

mai putsa,inca nici n-ai apucat sa aratsi ceva shi deja tsi s-a suit la cap..cu declaratsiile.Daca de capul tau nu shtii uitate la ce shi cum declara jucatorii mari din vestul europei.Tu,cicu mic trage pe braci shi lasa-ne pe noi sa vedem ca eshti valoros;modestia ,mai baiete,e aia care o vezi la Costel Busuioc,dar shi bunul simts!!!

 •  28 Iunie 2008, 13:02

tu nu valorezi nici 0,000

Vezi toate comentariile (9)
Comentează