Alte știri din fotbal
Iuliu Mureșan explică situația financiară de la CFR Cluj: „S-a plătit tot ce trebuia! Să țineți cont de ceva”
0
Rusescu îi spune unui fotbalist de la FCSB să plece: „Are calitate, dar...”
0
Rapid se opune vehement modificărilor adoptate de Senat la legea 4/2008
0
Ultimele vești despre lotul lui Dinamo, transmise direct de Zeljko Kopic
0
Știri din fotbal internațional
Gattuso a demisionat de la naționala Italiei! » Cum a motivat decizia
0
Leicester a contestat depunctarea de 6 puncte, dar riscă o pedeapsă mai severă
0
Juventus își vinde jucătorul cu 60 de milioane de euro și vrea să îl aducă pe starul lui Real Madrid
0
Cum arată viața lui Mesut Ozil după retragerea din fotbal » Cine este membrul din familie cu care nu mai ține legătura
0
Lifestyle
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Mircea Lucescu a făcut infarct chiar înainte să fie externat și este în ...
Libertatea
Cutremur la Pentagon în plin război cu Iranul: șeful Armatei SUA, forțat de ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
50 de lei kilogramul de roșii extratimpurii: dar în spatele prețului ...
Libertatea
deci juventus va fi un nou satelit al fcsb-ului parterul de blaturi a fcsb-uli marca viitorul!
Mama, nici nu sti ce dor ne-a fost de tine. Du-te bai ratacitule ca ai gresit nunta, aici se discuta lucruri serioase, nu ti-a zis mamaita ta ca nu trebuie sa te bagi in discutii de oameni mari mai ales cand nu esti intrebat?, fugi cu cercul papusa mica si proasta...FORTA STEAUA CAMPIOANA CAMPIOANELOR, doar cu blaturi facem coieficientul European, papagalule...
Urmeaza curentul "omenia" la puterea a treia
...nu am scris pe site-ul gigist de foarte multa vreme dar ..., nu pot abtine, oare aici nu se vede mana ciobenului, auzi aici: Mirel, Olaroiu, Dica, Oprita oare nu bate la ochi, las ca ajuta nasu sa va impacati, va cumpara o echipa, apoi veniti si voi cu un plocon ceva ;).
Cum am spus mai jos, nu ma mira ca un fan fcsb atat a inteles din comul meu :-))))
Bărbații rezolva problemele fără "pușca"
deci recunosti ca CSA e clona!?:))
cand ma gandesc ca specimene ca tine sunt in libertate ,imi vine sa-mi cumpar pusca !
Adica vrei sa spui ca inchiriaza clona?! Asa ceva?! :-))) Era clar ca iti trebuie un IQ scazut plus lipsa respectului de sine pt a fi fan fcsb, insa totusi, chiar atat de jos nu credeam ca se poate! :-))))
Inchiriaza csa numele si desenul cu 5 mil euro pe an???nu pot sa cred,cine este prostul???
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.