FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

85 de milioane!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2007 00:00

Atit ar primi Ronaldinho in 5 ani la Chelsea, cu care brazilianul ar fi ajuns la un acord. Englezii ofera Barcelonei 100 de milioane. Intr-un moment in care situatia lui Ronaldinho e incerta la Barcelona, tabloidul britanic The Sun arunca bomba: brazilianul s-a inteles cu Chelsea pentru contractul personal. Intermediar, impresarul si fratele sau, Roberto de Assis.

Daca transferul se va realiza, Ronnie va deveni clar cel mai bine platit jucator din lume. Va stringe in cinci ani, cit dureaza acordul, nu mai putin de 85 de milioane de euro! 17 milioane pe sezon, 330.000 de euro in 7 zile! Dublu fata de cit primeste in Catalunya. L-ar depasi saptaminal cu 137.000 pe John Terry, capitanul lui Chelsea si liderul salariilor din fotbalul mondial.

Potrivit The Sun, in cazul in care si cluburile bat palma, afacerea va fi dezvaluita vara viitoare. Pentru ce suma? Clauza de reziliere a contractului jucatorului este de 125 de milioane de euro, dar Barcelona l-ar elibera pe Ronaldinho in schimbul a 100 de milioane. Exact cit ar da Chelsea. "Astazi, nimeni nu se indoieste ca Barca il va vinde la sfirsitul sezonului", confirma Marca.
Peste un an, Dinho va fi pe Stamford Bridge. Exceptind scenariul in care Milan face o oferta si mai buna.

Ultimatum
Conducerea Barcelonei i-a dat un ultim avertisment lui Ronaldinho: "Ori iti revii, ori pleci!". Conform Marca (foto), brazilianul va fi pastrat pe Camp Nou "numai daca isi va schimba radical atitudinea, randamentul sau va creste si echipa va cistiga minimum un trofeu in actualul sezon. In caz contrar, presedintele Joan Laporta il va vinde".

In ianuarie?

Jurnalul iberic El Mundo Deportivo sustine ca brazilianul ar putea fi transferat chiar in perioada de transferuri din iarna. Insa Ronnie are un dezavantaj. A evoluat deja cu Barca intr-un meci de Liga Campionilor si nu va mai putea juca in acest sezon la o alta echipa.

"E stratagema"
Roberto de Assis, managerul lui Ronaldinho, spune: "Fratele meu e atacat pentru ca sint alte interese la mijloc". Sugerind ca Barcelona vrea sa scape de Ronnie si de aceea se incearca discreditarea sa. "Povestile acelea cu noptile pierdute prin baruri nu sint adevarate. El a iesit noaptea in oras doar cind a avut voie". In acest timp, Ronaldinho nu mai vorbeste cu nimeni. Nici cu fani, nici cu ziaristi. Nerefacut dupa o leziune musculara, el face recuperarea zilnica, apoi pleaca fara sa scoata un cuvint.

Criticat de Cruyff

Nici Johan Cruyff, fostul mare jucator si tehnician olandez, nu l-a iertat pe Ronaldinho. "Exista o lege a fotbalului si baietii din vestiar o stiu prea bine. Nu se traieste din amintiri, e important cum joci acum", a scris Cruyff in articolul sau saptaminal din El Periodico. Iar Ronaldinho, in criza de forma, nu face exceptie.

8,5 milioane de euro este salariul actual al lui Ronaldinho

17 milioane de euro ar urma sa incaseze sud-americanul la Chelsea

4 partide a jucat Ronaldinho la Barca in acest start de sezon

1 meci complet a disputat brazilianul

299  de minute a fost pe teren Ronnie

2 este n umarul golurilor marcate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează