FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

850 de bilete pentru Sevilla

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Conducerea Stelei a primit din partea echipei FC Sevilla 850 de bilete la meciul direct, programat pe 23 octombrie in grupa H a Champions League. 500 dintre acestea vor fi puse in vinzare la sediul clubului, adica la stadionul din Ghencea, iar restul de 350 vor putea fi achizitionate de fanii Stelei de la o casa de tichete pe care spaniolii o vor amenaja special la stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla. Pretul unui bilet este de 50 de euro.

Cind vor juca restantele
LPF a oficializat ieri aminarea partidei Steaua - Gloria, care trebuia sa se joace simbata viitoare, in etapa a 11-a a Ligii I. Intilnirea va fi reprogramata la o data ce va fi anuntata ulterior, insa cum Steaua mai are o restanta, cu Pandurii, din runda a 5-a, va fi greu de gasit perioade libere. Practic, ros-albastrii ar avea doar doua date disponibile, 15 si 19 decembrie, ceea ce ar insemna ca vacanta de iarna pentru jucatori ar fi de doar doua saptamini si nu de o luna, cum a fost in anii trecuti.

Zapata contra Braziliei pe Boom Sport
Portarul Stelei a fost convocat la echipa nationala a Columbiei si va avea sansa unui duel de 5 stele impotriva Braziliei. Meciul este programat duminica seara, de la ora 23:55, si face parte din prima etapa a preliminariilor pentru campionatul Mondial din 2010, zona Americii de Sud. Intilnirea va fi transmisa in direct si in Romania, de postul BoomSport One, acelasi care va oferi si meciul Bolivia - Columbia, de miercurea viitoare, din aceeasi competitie.

"Am renuntat la Blay"
Managerul sportiv din Ghencea, Adrian Ilie, a anuntat ieri ca Steaua a renuntat la achizitionarea lui George Blay. "Nu am ajuns la un acord si nu vom mai incerca transferul dinamovistului. Oricum, Steaua are suficienti fotbalisti de valoare pe postul pe care joaca Blay", a spus Ilie. Steaua i-a oferit 80.000 de dolari pe an, cu 10.000 mai mult decit are la Dinamo, fundasul african refuzind.

Lovin in pericol
Daca in privinta lui Golanski, Bicfalvi, Croitoru, Surdu si Goian vestile sint bune si ei vor fi refacuti suta la suta pentru meciul cu Sevilla, nu acelasi lucru se poate spune si despre Florin Lovin. El a incercat sa se antreneze normal miercuri, insa a acuzat dureri si va mai avea nevoie de o perioada pentru o recuperare totala. "Mai sint 11 zile pina la partida cu Sevilla si Lovin mi-a zis ca va trage tare ca sa fie bun de joc", a declarat Adrian Ilie.

Citește și:
Fostul arbitru din Liga 1 a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere de 60-80 milioane de euro” » Pregătește o BOMBĂ: „Lucrez la proiect, Hagi CEO!”
Special
Fostul arbitru din Liga 1 a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere de 60-80 milioane de euro” » Pregătește o BOMBĂ: „Lucrez la proiect, Hagi CEO!”
Gigi Becali îl vrea la FCSB, Mihai Stoica se opune: „Să mă ierte”
Superliga
Gigi Becali îl vrea la FCSB, Mihai Stoica se opune: „Să mă ierte”
FCSB se mută la Craiova » Decizia oficialilor campioanei
Superliga
FCSB se mută la Craiova » Decizia oficialilor campioanei
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
Stiri extrasport
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
Premieră pe piața auto: Dacia Logan a dispărut din preferințele românilor
Profit.ro
Premieră pe piața auto: Dacia Logan a dispărut din preferințele românilor
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Matei Popa la raport: iată ce nu a făcut nici măcar o dată noul portar de la FCSB!

„Părul fetei arde vâlvătăi... Zbor final! Stop!” » GSP publică o serie specială, la 50 de ani de la perfecțiunea olimpică a gimnasticii: „Nadia, 10 la Montreal”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă niciun comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează