FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA VS. ASTRA

9 milioane de euro în joc! Titlul nu e singura miză la derby-ul dintre Steaua și Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 01:00

Steaua și Astra luptă pentru cele două locuri de Champions League. Campioana va avea șanse mari să prindă măcar grupele Europa League, locul 2 primește un traseu infernal.

Duelul poate împărți primele două poziții din clasament. Și campioana, și liderul au ca scop câștigarea titlului, însă locul al doilea reprezintă o consolare și un alt bilet de Champions League. 

Locul 1 intră în turul al treilea preliminar pe ruta campioanelor, aceeași pe care a evoluat Steaua în ediția trecută a competiției. Și adversarele vor fi aceleași, adică formații est-europene, cluburi din țările scandinave. Teoretic, echipe accesibile, mai ales pentru Steaua, care ar fi cap de serie. 

Locul 2 va avea o misiune mult mai dificilă. Intră tot în turul al treilea, însă pe un traseu pe care apar doar nume mari din fotbalul european.

În ediția tipărită sau în cea digitală  găsești numele posibilelor adversare ale echipelor românești în turul 3 al Champions League și afli de ce play-off-ul de Ligă e accesibil doar pentru campioană. Tot în ediția tipărită afli sumele considerabile pe care le vor încasa echipele românești

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Criză de nervi în vestiar după umilința în fața Chiajnei! GSP a aflat ce le-a zis Rednic jucătorilor

Cinci motive pentru care nu trebuie să ratezi meciul de duminică dintre Steaua și Astra

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1639048566335872
Nicu Morar  •  13 Martie 2016, 09:06
Postat de stelistul27 pe 12 Martie 2016, 09:18

Sa nu uitam ca Steaua a marcat trei goluri la Giurgiu scoase din poarta de arbitri si FRF nu a luat nicio masura impotriva brigazii, deci erau trimisi cu misiune sa fure Steaua.

Nu a fost nici un gol anulat, au fost marcate neregulamentar.

randoom_._
randoom_._  •  12 Martie 2016, 19:32
Postat de widoqq pe 12 Martie 2016, 07:34

`FCSBeaua o sa aiba adversari mai accesibili` .Va referiti la Ludogoret!?

ludogorets este cap de serie. ludogorets a fost cap de serie si in sezonul cand a picat cu Steaua,cu 2 ore inainte de tragerea la sorti. dar mafia de la uefa i-au facut outsideri. noi nici nu aveam cum sa picam cu ludogorets in mod normal in 2014.

nebraska
nebraska  •  12 Martie 2016, 10:11
Postat de stelistul27 pe 12 Martie 2016, 09:18

Sa nu uitam ca Steaua a marcat trei goluri la Giurgiu scoase din poarta de arbitri si FRF nu a luat nicio masura impotriva brigazii, deci erau trimisi cu misiune sa fure Steaua.

Asta in imaginatia ta *** au cont pe gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează