Alte știri din fotbal
Marius Baciu: „Franţa este o echipă care se apropie de ceea ce încercăm şi noi să jucăm”
0
În plin scandal de pariuri, Damjan Djokovic a evoluat azi pentru CFR Cluj
1
Surpriză: Emmanuel Yeboah a semnat în Superliga, la 3 ani după despărțirea de CFR Cluj
0
Eddy Gnahore și-a modificat mesajul de adio pentru Dinamo! Ce a șters francezul
7
Știri din fotbal internațional
Elveția - Columbia, ultimul meci din optimile Campionatului Mondial
0
Selecționerul Egiptului lansează acuzații grave: „Voi spune ce cred, indiferent de consecințe”
0
Ce a spus Filipe Coelho, înaintea debutului Universității Craiova în Liga Campionilor
0
Nu Messi! Adrian Iencsi, verdict surprinzător după Argentina - Egipt: „El a fost omul meciului”
1
Lifestyle
La 85 de ani, fostul șef al Federației se iubește cu o artistă de 32 de ani: „Sunt respectată, mă simt fericită”
27
Gestul unui influencer american într-un hotel din Lacul Como a șocat Italia: „Gata, ajunge, e nebunie”
0
Fără milă » Cristiano Ronaldo, ținta meme-urilor după eliminarea Portugaliei de la Mondial
7
A luat pauză de la fotbal! Unde s-a refugiat cea mai sexy fană din Superliga: „Îți taie respirația!”
3
Ucraina are o fereastră de 6-9 luni pentru a recupera teritoriile ocupate. ...
Libertatea
Panică la marginea Capitalei: urs de 500 de kg văzut în Pădurea Snagov. ...
Adevărul
Arenă unică în România! Un bloc de locuințe este chiar în spatele Tribunei ...
GSP SPECIAL
Orașul care se scufundă. Raportul cercetătorilor de la Institutul de Fizică ...
Libertatea
Normal ca se dau bonusuri uriase. Ar fi interesant de aflat sursa si de aratat dovada!S-au asta este alta "stire" aruncata pentru "mitici"... aici nu ma refer la sudisti ci la noi toti care "punem" boticul la toate soparlitzele spuse aici. Haideti mai gsp-istilor cu o singura dovada macar ca este asa. S-au am uitat.... un ziarist adevarat nu isi dezvaluie sursa niciodata... ok... sursa nu dar dovada este altceva. Ati mai avut acum cateva zile tentativa de a vinde ziarul... nu spuneti pe net numai in ziar! Intrebarea este CE?
sunt in Anglia in Londra :) am ceasu cu 2 ore in urma fata de ROMANIA ... :P
lamurestema cati ani ai sau macar spunemi la cate meciuri ai fost u pe ghencea (ghena mai corect spus) :) eu am fost la toate din 2006 pana acum :P veneam si joi acum dar sunt plecat ...
stiu sunt incet la minte ... miam dat seama mai greu ... dar e bine ca miam dat seama :) sau corecteazama u daca am spus ceva gresit :-??
de ce stai sa dai raspuns la toti minorii fara buletin care stau noaptea pe net nesupravegheati :) lasai in pace sunt si ei mici au dreptu sa viseze :)
Doamne ce INCET LA MINTE ESTI !!!!!! Este clar că nu te duce mintea !!!!
hopaaa tiam atins coarda sensibila :) avem un junior aici :) inca nare buletin si sta noaptea net :) cred ca parintii lui sunt plecati in spania la capsuni si nare cine sal supravegheze :D
hai plimbă ursul
inca nu a intra la liceu copilu asta care se viseaza terminator :) nici nu ar trebui bagat in seama :D
mai bine tolomacu de la avatar decat sa am numele la un film din anii 90 si un smile ca si copii de 10-12 ani :) oricum cred ca aici te incadrezi :D buletin nu cred ca ai :D cred ca mai multe deplasari am eu pe ghencea decat ai u meciuri la care tiai sustinut echipa :) nu are rost sa ma cobor la nivelu tau ... am 12 clase ... am bacu ... u inca nu ai intrat la liceu :)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.