Alte știri din fotbal
Mihai Stoica i-a răspuns conducătorului din Superliga: „E urât de face”
0
„Mi-a fost clar” » Robert Ilyeș a dezvăluit de ce a plecat de la Csikszereda, clubul-revelație din Superliga: „Le-am spus ce vreau”
1
Adrian Bumbescu, dus la spital după ce i s-a făcut rău la stadion » Ultimele informații
4
Triplul campion al României face Uber, în străinătate: „Câștig mai mulți bani decât în fotbal”
1
Știri din fotbal internațional
Freiburg - Aston Villa, finala Europa League » Englezii fac spectacol
1
Ancelotti, îngrijorat! Neymar are probleme medicale
0
Din Liga 5, convocat la Campionatul Mondial! Cum arată lotul naționalei din Noua Zeelandă
0
Șoc înainte de Campionatul Mondial » Au anulat cantonamentul din cauza epidemiei de Ebola
0
Lifestyle
A fost căsătorită cu Ioan Timofte, s-a iubit cu Adrian Cristea, acum face afaceri în SUA: „Vorbim despre miliardari din toate colțurile lumii”
10
Cum a ales Vinicius Junior să oficializeze despărțirea de iubita lui: „Îți mulțumesc pentru tot”
8
Laila, iubita-fotomodel a lui Sinner, la momentul mărturisirilor: „Complimentul favorit? Când cineva îmi spune asta”
0
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
Un arhitect explică dezvoltarea haotică și traficul de coșmar din ...
Libertatea
Detalii despre uciderea fondatorului „Mango”: motivul pentru care ar fi ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Ce este gazoductul Puterea Siberiei 2 al cărui construcție ar costa 34 de ...
Libertatea
daca ajunge valiza la mioveni (adica doua valiza becali si porumboiu) atunci ajunge si valiza la galati (becali) si uite asa se schimba campioana
De cate ori se tencuia stadionul de la Vaslui de banii astia? :)
si eu cred ca titlul ramane in moldova
Justice for Craiova! ://www.facebook.com/JusticeForCraiova
:)) Ce duma buna ... 1 milion de euro ... de fapt la cat sunt de destepti aia de la Mioveni care merg la prostituate , ii cred in stare sa creada gogoasa lui nea Porumb si a lui Gigi :)))
nu auzi ma ca nu avem cu cine sa va fi batut.ce noi nu voiam,dar cu surdu,roman si alti bezmetici egalul a fost de aur!!!!:)
in tur i-am dominat la ei acasa, am ratat si penalty! inteleg ca daca n-a pierdut steaua e blat dar daca steaua e asa slaba de ce nu nea batut si rapid de doua ori? jocurile cu voi au fost echilibrate! sau a fost tot blat??? cfr au facut si ei blat cu noi? ca n-au avut nicio ocazie s-au aparat tt meciul. iti repet nu pari baiat prost dar lasi impresia ca esti retardat cu astfel de comentarii tipice frustrartilor, cand pierde steaua e pe bune cand bate e blat, asta e placatipica, vrei sa cazi in penibil? ok treaba ta :|
De ce mă , pt ca fraierul nu a dat gol la penalty ?
corect.dar in tur ati pus-o de-o pace mica!
asa,este,scuze!in tur doar ati dat la pace!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.