FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

90% el va fi antrenorul lui Dinamo! E favoritul lui Negoiță pentru înlocuirea lui Contra » Ședință decisivă luni la club

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 17:32

Banca tehnică a lui Dinamo a rămas vacantă după plecarea lui Contra la națională, astfel că șefii echipei caută de zor variante pentru viitorul antrenor. 

Luni urmează să aibă loc o ședință lămuritoare la Dinamo, iar oficialii dinamoviști speră să rezolve cât mai repede situația, mai ales că derby-ul cu FCSB e la doar șapte zile distanță.

Deocamdată, echipa va fi pregătită de secundul Jerry Gane, care ar putea sta pe bancă inclusiv la meciul cu Concordia Chiajna, de miercuri.

Dinamoviștii vor organiza o conferință de presă luni, de la ora 12:30, la stadionul Dinamo, în care Contra își va lua adio de la roș-albi și în care ar putea fi anunțate și noutățile de la clubul din Ștefan cel Mare, legate de banca tehnică.

Miriuță e favorit

Conform apropiaților clubului, în proporție de 90% noul antrenor al lui Dinamo va fi Vasile Miriuță, acesta fiind favoritul patronului Ionuț Negoiță.

De altfel, Miriuță are o clauză la Chiajna conform căreia poate pleca oricând de la echipa ilfoveană. 

Situația contractuală a lui Claudiu Niculescu la FC Voluntari este complicată, astfel că "Lunetistul" are șanse mici de a ajunge acum la Dinamo. 

Negoiță renunță la clauză  

Bossul de la RIN a fost de acord cu plecarea lui Contra la națională. Mai mult, potrivit informațiilor din club, acesta nu îi va solicita lui Cosmin Contra plata clauzei de reziliere de 60.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  18 Septembrie 2017, 09:46

Interesant acest Miriuta. Nu stiu cat de mult se va preta la Dinamo. Aici sunt foarte multi asa-zisi oameni de bine care pun presiune pe echipa. La Dinamo iti trebuie o stare vibrationala de inalta frecventa ca sa treci peste rautati, lipsuri, idei preconcepute, etc.

1755450291379786
Georg Hermann  •  18 Septembrie 2017, 09:29
Postat de Xenopol Alexandru pe 17 Septembrie 2017, 23:12

Am incredere in Contra si oricum," e de-a nostru"..

Nu , Nu, Nu este de-al vostru este BANATEAN si e si trait pe la spanioli un timp. Mult succes lui si fotbalului romanesc.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  18 Septembrie 2017, 01:49

***.*** renunta la clauza? are bani, e bastan :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează