FOTBAL  »  Superliga  »  ŞEDINŢĂ

A 18-a echipă din Liga 1 e un mister şi pentru Sandu: "Habar n-am care va fi, aşteptăm propunerile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 iulie 2013 20:53

Preşdintele FRF, Mircea Sandu, a declarat după ce TAS a acordat Universităţii Cluj dreptul de a evolua în primul eşalon, că nu ştie care va fi a 18-a echipă în Liga 1 şi că aşteaptă să vadă care vor fi propunerile LPF în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al federaţiei.

"Habar nu am care va fi a 18-a echipă. Vom vedea mîine la Comitetul Executiv. Rapid a făcut de mult cerere să rămînă în Liga 1. Pot să fac şi eu o astfel de cerere. Şi CSMS Iaşi a făcut cerere, pînă şi deputaţii de Iaşi au cerut asta.

Mîine, în Comitetul Executiv, secretarii generali de la FRF şi LPF ne vor prezenta propunerilor lor. Probabil că au aştepta şi ei decizia TAS", a declarat Mircea Sandu, conform Mediafax.

Şeful FRF nu a dorit să precizeze care ar fi, în opinia sa, soluţia corectă pentru ocuparea celui de-al 18-lea loc în Liga 1 în sezonul 2013-2014. "Dumneavoastră, presa, puteţi face tot felul de aprecieri cunoscînd documentele. Eu am însă doar un vot în Comitetul Executiv, pe care mi-l voi exprima mîine. Aşteptăm efectiv cu ce propuneri va veni liga. Ei au specialişti acolo şi aşteptăm să vină cu propunerile", a adăugat Mircea Sandu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tigruzzu
tigruzzu  •  06 Iulie 2013, 01:57
Postat de drogatul_fcrb pe 05 Iulie 2013, 23:58

dupa decizia de la TAS , e clar s-au facut si abuzuri la licenta lui Duru si in mod normal ar ramane Rapidu' ,primand si cr. sportiv. Dar pe noi rapidistii nu ne prea incalzeste , dimpotriva ,multi sunt suparati , caci copos nu mai vrea sa vanda.

Prefer retrogradarea și desprinderea de Copos decât rămânerea în Liga 1 cu Nemernicia Sa Cofetarul la cârmă.

drogatul_fcrb
drogatul_fcrb  •  05 Iulie 2013, 23:58

dupa decizia de la TAS , e clar s-au facut si abuzuri la licenta lui Duru si in mod normal ar ramane Rapidu' ,primand si cr. sportiv. Dar pe noi rapidistii nu ne prea incalzeste , dimpotriva ,multi sunt suparati , caci copos nu mai vrea sa vanda.

mihai.dan
mihai.dan  •  05 Iulie 2013, 23:58

si noi asteptam demisia ta de foarte mult timp...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close