FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

A aflat ceva? Șumudică scoate "steliștii" din primul "11" » Ce echipă de start trimite cu FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 16:00

Astra și FCSB se vor duela luni, de la ora 20:30, într-un meci în care ar putea s-o scoată pe echipa roș-albastră din lupta la titlu, dacă Viitorul câștigă, iar trupa lui Reghe pierde.

Astra va avea trei absenți luni: Geraldo, Teixeira și Junior Morais. E vorba exact despre jucătorii care au avut legături cu Steaua în ultimii ani.

Primul a fost adus în România chiar la Steaua, achiziționat de Victor Pițurcă de la AEK Atena în 2010. După 0-3 cu FCSB în turul play-off-ului, Dani Coman l-a acuzat în vestiar pe portughez, autorul unui penalty din care trupa lui Reghecampf deschisese scorul. Coman l-a bănuit pe Geraldo tocmai din cauza trecutului stelist.

Teixeira a fost și el ofertat de multe ori, a avut și întâlniri cu Becali, doar că n-a semnat. Și de data asta e dorit de vicecampioană.

Iar Junior Morais are un precontract semnat cu roș-albaștrii și urmează să se prezinte la noua echipă în iunie.

Cum va arăta Astra: P. Iliev - Belu, Oros, Săpunaru, Fabricio, Al. Stan - Al. Ioniță, Takayuki, Boubacar, Budescu - D. Niculae

  • Astra - FCSB se joacă luni, de la 20:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Mai 2017, 19:56

Numai pe huliganul Soap nu il suspectează nimeni....

corsair83
corsair83  •  04 Mai 2017, 18:54
Postat de juliusmad pe 04 Mai 2017, 18:34

si eu sunt de acord ca acest campionat e castigat de arbitrii. Steaua trebuia sa fie campioana de cateva etape dar arbitrii au avut grija sa ne macelareasca. craiova a jucat pe bune cu toate echipele, la fel si cfr. mari semne de intrebare sunt in dreptul astrei.

Ai dreptate mare, a fost furata FCSb incat trebuia sa fie campioana dinainte de a intra in Playoff. Furata cam de 3 ori mai mult decat a fost furata Dinamo in sezonul regulat. Iar cu Astra iarasi ai dreptate, tocmai vazusem declaratie a lui Duckadam in care se teme ca sunt la Astra 2,3 jucatori rapidisti care vor incerca sa-i incurce si vor da totul sa bata FCSB - doar 2,3 retine, cu restul lotului e ranajata treaba cam asta se intelege

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Mai 2017, 18:53
Postat de lapusneanul pe 04 Mai 2017, 18:42

foarte dubios, de ce meciurile nu au fost programate in aceiasi zi si aceiasi ora , si aici fecesebeul a fost avantajata, joaca dupa ce stie ce au facut viitorul si dinamo... pronostic...cfr-dinamo 1x, craiova-viitorul 1, astra - fcsb x....

dubios esti tu ba baiete

Vezi toate comentariile (23)
Comentează