FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A ajuns la vorba lui? Becali îi dă dreptate unui rival aprig al lui Reghecampf: "Poate fac antrenamente prea dure"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 16:04

Imediat după meciul de aseară de la Mediaș, Gigi Becali i-a criticat dur pe jucătorii Stelei, acuzându-i totodată și pe cei din staff-ul echipei pentru metodele îndoielnice de antrenament. 

"Am ajuns la concluzia că are dreptate Şumudică în ceea ce-i privește pe De Amorim și Boldrin.

De ce nu mai joacă nimic? Când a venit De Amorim de la Astra, am zis că l-am luat pe Ronaldinho. E posibil să facă antrenamente prea tari, dar să se înţeleagă: eu nu fac echipă de halterofili", a spus Becali, la TV Digi Sport, imediat după finalul partidei de aseară de la Mediaș, 1-1.

Marius Șumudică declara în urmă cu doar câteva luni că pune forma slabă a lui Boldrin și a lui De Amorim pe seama antrenamentelor prea dure implementate de Reghecampf la Steaua.

"Și apropo de Steaua, cât Boldrin și De Amorim s-au dus la început pregătiți de Șumudică, au marcat o bască de goluri.

Acum, după patru luni de pregătire cu ei, sunt de nerecunoscut. Și, dacă Boldrin și De Amorim și-ar lua golurile înapoi, ar fi pe cinci", declara antrenorul Astrei, în luna noiembrie a anului trecut.

Fernando Boldrin și William de Amorim au fost aduși de Steaua de la Astra în vara lui 2016, Becali achitându-i Astrei un milion de euro în schimbul celor doi brazilieni. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  27 Februarie 2017, 17:03

M-am bucurat cand am vazut ca au fost transferati Amorim si Boldrin. La fel si despre Jakolis, la fel si despre Muniru. Ce vedem acum ? Au salarii mai mari decat la echipele la care au fost, sunt siguri de ele, iar evolutia in teren este egala cu ZERO !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează