FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMISOARA

“A ajuns rău!”

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

 

Gigi îl ironizează pe Iancu din cauza faptului că acesta şi-a propus să împiedice Steaua în lupta pentru titlu.

Acuzele şi ameninţările venite din direcţia lui Iancu şi-au găsit o replică dură din par­tea lui Gigi Becali.  “Dacă Iancu spu­ne că realizarea lui cea mai im­por­tantă e s-o bată pe Steaua, în­seam­nă că a ajuns rău de tot. Atîta doar că degeaba îşi doreşte el să ne bată pentru că n-o să reuşească aşa ceva niciodată în viaţa lui”, a de­­cla­rat finanţatorul roş-albaş­trilor.

“Iancu nu ştie decît să facă scandal şi să pună presiune pe orice arbitru. Nu mai vreau eu să-i răs­pund, că el face numai nenorociri. Steaua e prea puternică pentru a pierde cu Timişoara, e imposibil aşa ce­va. Iancu să vorbească în con­ti­nu­are, dar Steaua o să cîştige tot şi o să meargă în Ligă, iar el o să rămînă în UEFA. Asta e diferenţa!”, a adăugat Becali.

“Ne vor suna jucătorii!”
Iancu a declarat ieri că se aşteaptă ca roş-albaştrii să îi contacteze ju­cătorii. “Mai mult ca sigur ne vor contacta jucătorii, dar eu nu pot să concep că cei care vor intra pe te­ren în meciul cu Steaua se vor da la o parte”, a spus Iancu pentru TVR 1.

92% din punctele puse în joc la meciurile de pe teren propriu ale Stelei în acest sezon au fost cîştigate de roş-albaştri

0,25 goluri primite pe meci e media Stelei în Ghencea, în timp ce timişorenii au o medie de 1,3 goluri în partidele din deplasare

Iancu nu vine la meci
Supărat din cauza evoluţiei din meciul cu Universitatea Craiova (1-3), Iancu nu va asista la partida de azi, din Ghencea. “Nu am pentru ce să merg. Ce motive mi-au creat jucătorii ca să mă intereseze de ei? Mi-am dorit să nu pierd cu Miove­­niul, ştiute fiind relaţiile reci dintre mine şi Neţoiu, am pierdut. Cu Miti­telu, la fel. Nu m-au ajutat cu nimic pentru a-mi alimenta orgo­liile”, a spus Iancu.

Uhrin: “E timpul experimentelor”
Antrenorul timişorenilor crede că Poli poate învinge în Ghencea. “Ne aşteaptă un meci foarte greu, pen­tru că Steaua nu a pierdut de mult timp, iar noi am avut ghinion în ulti­mele etape. Cred că Steaua poate fi bătută”, a spus Dusan Uhrin jr (foto), care a adău­­gat că va face schimbări în formula de start: “Cei ce vor juca trebuie să arate că me­rită şansa oferită. E timpul pentru experi­mente”.


Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (20)
 •  22 Aprilie 2008, 17:53

are mare nevoie de lovin pentru a inchide jocul lui poli, sa nu-i lasa sa se manifeste. ai vazut ce au patit la galati. s-au cam urcat moldovenii pe ei.

 •  22 Aprilie 2008, 15:34

Ba Iancule nu mai fi BA asa du"jjj"man! Mai ales cu Craiova, care ca si Poli, stii bine cate au patimit odata!Lasa-ne ba in saracia noastra! Foloseste-ti PROVERBIALA SI TAIOASA-TI IRONIE atacandu-i pe altii, care au furat mult!!! HAI CRAIOVA!!HAI POLI!!

 •  22 Aprilie 2008, 11:19

Ce o cauta sa il bage iar pe lovin nu stiu m-a disperat Lacatus cu saracu ala. In loc sa il bage pe plesan care e de 15 mii de ori mai bun ca retardatul el insista aiurea. Ce o vedea frate la Lovin ca asta nici la Steluta nu are loc cat de praf e

Vezi toate comentariile (20)
Comentează