FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A anunțat în direct că Rapid renunță la favoritul patronului: „Nu-l mai vor”

Angetul Florin Manea anunță că Hlistei (27 de ani, mijlocaș ofensiv) nu-și va prelungi contractul cu Rapid, scadent la finalul sezonului în curs.
Angetul Florin Manea anunță că Hlistei (27 de ani, mijlocaș ofensiv) nu-și va prelungi contractul cu Rapid, scadent la finalul sezonului în curs.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 20:04 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 20:37

Agentul Florin Manea anunță că Hlistei (27 de ani, mijlocaș ofensiv) nu-și va prelungi contractul cu Rapid, scadent la finalul sezonului în curs.

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Acum am semnat actele”
DINAMO
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Acum am semnat actele”

Florin Manea: „Hlistei pleacă de la Rapid”

„Când eram la Rapid, spuneam despre un jucător, favorit al patronului, că o să fie greu cu el în Liga 1. E un jucător predominant de Liga a 2-a. Nu vreau să dau nume că e urât față de jucător. Uită-te cui nu îi mai prelungește contractul la vară!

E un jucător favorit, care a fost determinant la noi în Liga 2, chiar golgeter. Acum nu cred că i se mai prelungește contractul în vară. Hai că am spus până la urmă: Hlistei! Cu toate că mie îmi place de el și într-un fel nu e corect față de el, s-a ajuns din nou la vorba mea. E mai greu pentru el în Liga 1 și, din păcate, s-a accidentat”, a declarat Florin Manea pentru Realitatea Sportivă.

Hlistei a terminat anul accidentat

Hlistei a ajuns la Rapid în ianuarie 2019 și a fost un jucător esențial al giuleștenilor în eșaloanele inferioare. De pildă, Cătălin a reușit 14 goluri în 30 de partide sezonul trecut, în „B”.

După promovare, cifrele lui Hlistei au fost mai modeste: două goluri în 16 meciuri.

În partida Farul - Rapid 0-2 din luna decembrie, Hlistei a suferit o accidentare urâtă. I s-a blocat genunchiul stâng, în momentul în care își urmărea un adversar. Problema la genunchi a avut nevoie și de intervenție chirurgicală.

A anunțat în direct că Rapid renunță la favoritul patronului: „Nu-l mai vor”

450.000 de euroe cota de piață a lui Hlistei, conform Transfermarkt

Florin Manea, la GSP Live anunță: „Pe Sefer îl vor 4 echipe din Serie A. Cred că pleacă în vară”

Rapid a mai transferat un fundaș dreapta: „Nu am stat prea mult pe gânduri”

Ce-l nemulțumește pe Săpunaru la noul stadion din Giulești: „Vrem să nu mai vină spectatorii la meciuri, sau cum?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xxrapi
xxrapi  •  18 Ianuarie 2022, 07:32

Sper ca nu este adevarat ceea ce spune Fl. Manea!

supereduardo10
supereduardo10  •  17 Ianuarie 2022, 21:35

Si eu zic ca merita inca un sezon. Nu stiu ce accidentare are poate e mai greu sa se refca dar ar fi urat sa renuntam la el.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  17 Ianuarie 2022, 21:31

Mie Hlistei mi se pare bun pentru Liga 1. A avut nevoie de cateva luni sa se acomodeze.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează