FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

A avut loc un nou termen din "Dosarul Transferurilor" » Inculpaţii vor reveni şi săptămîna viitoare

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 decembrie 2013 15:53

UPDATE / După audierile martorilor anunţaţi pentru astăzi, s-a decis un nou termen pentru 9 decembrie, la ora 13:00. Video-conferinţa cu cei din străinătate implicaţi în Dosarul Transferurilor va avea loc pe 18 decembrie. Vladimir Cohn este martor.

*************

Deşi duminică s-a anunţat pe portalul Curţii de Apel că termenul de azi s-a amînat pentru 18 decembrie, inculpaţii din " Dosarul Transferurilor" au fost chemaţi astăzi la tribunal.

Toţi oamenii de fotbal nu ştiau despre un nou termen, mai ales după anunţul de ieri, astfel că au fost luaţi pe nepregătite. Totuşi, toţi inculpaţii s-au prezentat la Curtea de Apel Bucureşti, cu excepţia lui Jean Pădureanu, care a mai ratat termene din cauza problemelor de sănătate.

Şi Constantin Zotta este prezent, va vorbi din calitate de martor în acest dosar. Mai sînt audiaţi ca martori Mircea Stoenescu, fost preşedinte Dinamo, Cristian Iftimoaie, membru la Dinamo la sfîrşitul anilor '90, Gabriel Sicoe, preşedinte FC Argeş în perioada 1996 - 2001.

De asemenea, astăzi este o zi importantă pentru inculpaţii din "Dosarul Transferurilor". Sursele Gazetei au aflat că la termenul de azi sau la următorul se va organiza şi o video-conferinţă pentru a se lua mărturia lui Verluis, avocatul olandez implicat în mai multe transferuri din dosar prin off-shore-ul din Olanda.

GSP.RO te ţine la curent cu ultimele informaţii de la tribunal!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  02 Decembrie 2013, 20:47

Bietul Gică, o să să candideze din puşcărie.

lebateauivre
lebateauivre  •  02 Decembrie 2013, 17:33

n-au treaba...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Decembrie 2013, 17:02

in poza par destul de veseli si confidenti. si jiji radea, in dimineata...plecarii.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează