FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A câștigat 3 titluri cu CFR Cluj, dar s-a retras la 26 de ani și s-a apucat de o afacere: „Așa am simțit eu”

Adi Rus a fost portar la CFR Cluj, cu 3 titluri în palmares
Adi Rus a fost portar la CFR Cluj, cu 3 titluri în palmares

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 11:58 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 12:00

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, însă, puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă soțul acesteia. Adi Rus a fost portar la CFR Cluj, cu 3 titluri în palmares, însă a renunțat definitiv la fotbal și a spus care a fost motivul pentru care a făcut asta. 

Adi Rus, 28 de ani, fostul portar al celor de la CFR Cluj, are o afacere de succes, pe care a pus-o pe picioare după ce a renunțat la fotbal. 

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a devenit celebru în urma unui scandal din 2015

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a devenit celebru în urma unui scandal din 2015, în care a fost implicat direct. Bărbatul cu care Vlăduța Lupău s-a căsătorit în urmă cu patru ani juca pe atunci în Liga 5 la Recea Cristur.

Fiul chestorului de poliție Toma Rus a fost acuzat, de asemenea, că a bătut câțiva fotbaliști la un meci de fotbal. Chestorul a asistat la scena cu pricina, însă a declarat că el nu a văzut nimic. 

„A fost un incident în teren, dar a fost implicată toată echipa”, a spus Toma Rus, conform stiridecluj.ro. 

+40 FOTO

Adi Rus și-a deschis o firmă de pază în Cluj-Napoca

Soțul româncei Vlăduța Lupău și-a deschis o afacere, o firmă de pază în Cluj-Napoca. „Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR, pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului. Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc.

Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr”, a declarat fostul fotbalist, în timpul unui „challange” de pe rețelele de socializare.

Vlăduța și Adrian Rus s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, la un concert, dar au devenit iubiți abia acum un 4 și jumătate. „Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie", declarat fotbalistul despre ea la începutul acestui an.

+40 FOTO

Citește și: 

Fiul selecționerului nu prinde lotul în Liga 2, dar e titular la națională: „Și-a câștigat pe deplin locul. Are calitate, inteligență”

Produce iar un rezultat-șoc în Superliga? » FCSB își întâlnește mâine „călăul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  06 Octombrie 2023, 19:58

tricou de campion si recunoastere oficiala primesc cei care bifeaza macar 1 minut la echipa castigatoare a titlului, nu toti cei care sunt in lotul largit, asadar Rus are un singur titlu de campion pentru ca are o singura prezenta fizica in Superliga, o jumatate de repriza in august 2019 cand a inlocuit un jucator de camp dupa ce Vatca a fost eliminat

kratosdoom
kratosdoom  •  06 Octombrie 2023, 18:13
Postat de romeomocan668 pe 06 Octombrie 2023, 12:42

De nu erai baiatul lui tata si nepotul celuilalt Rus din Cluj tare in PSD nici nu se uita aia la tine.Masculi alfa ca tine sunt 15.000 in Cluj dar nu au tatic sa le impresioneze pe femei.Taica-tau a impresionat-o pe Vlăduța..nu tu.

eu nu inteleg cum nu este la puscarie. tac-su a fost ceva la politie,un simplu bugetar. de unde milioanele de euro? mafia de la cluj este cea mai mare din tara, \

mattteo
mattteo  •  06 Octombrie 2023, 16:05
Postat de romeomocan668 pe 06 Octombrie 2023, 12:42

De nu erai baiatul lui tata si nepotul celuilalt Rus din Cluj tare in PSD nici nu se uita aia la tine.Masculi alfa ca tine sunt 15.000 in Cluj dar nu au tatic sa le impresioneze pe femei.Taica-tau a impresionat-o pe Vlăduța..nu tu.

Manelistele se impresioneaza ușor. Ce-i aia? Nu canta manele? Hai ma

Vezi toate comentariile (9)
Comentează